Toysdaily 玩具日報

藍色的三一~REVO. NEO GETTER~

不管是GETTER號还是NEO GETTER,在原作中感觉都是用完即弃的机体啊,在主角们坐上真GETTER后便不在出场了,本身的作战能力也感觉很有限,总觉得1号的性能不如另外两部呢。。。

但是我更喜欢蓝色,希望能再退出磁钢合体那样的完全变形GETTER(HALF EYE的不敢想。。。:70: )

頭像被屏蔽
依隻係靚 :78:
但唔知點解無左以前果種沖動去入山口式:78:
原帖由 xleo 於 24-9-2009 10:14 AM 發表
同埋NEO有個架係咁用,即係銀色細細個原來放係後面要黎放刀仔,我睇過盒又無講過,咁樣放又幾型。

唔係喎, 我記得個盒有影, 好似係比條紙蓋住咗.

回覆 16# 的文章

GETTER號還好,在動畫版由頭打到尾,仲有新裝備追加

漫畫版都係到後期先出真GETTER,仲要係龍馬佢地駕駛番,中前段都係依然GETTER號主力
呢隻我覺得整得好過getter dragon
不過對角色本身無乜興趣
又唔係睇得好慣藍色既三一:(
xleo:
換包裝其實係加價後的"包裝",即是單純的加價會有人反枱,換左包裝反枱的人會少D的.呢一招非常普遍.
NEO個刀架盒上有講點用,在盒的後面加右下角.

redfish:
擺明就係啦!
乜野價就乜野盒,盒的大少是跟個價唔係跟件貨的.

連敗兄:
我家中已到水深火熱的程度...我本身已經恐怖,加上老婆成20隻P女...香港千萬唔好有地震!!

流星R:
藍色的身體就好像預言了他不會座正的命運...

vc06561:
呢隻我都仲有D熱血,超獸更熱,不過其他就...

DIG:
THX你的補充,你說得對就在右下角.

SHOCKER:
GETTER號好D,最少都叫威過,仲有得強化!不過佢是最細的GETTER設定只有25M.

fatcheong:
藍色果然影響了他的命運...
佢出得好過DRAGON的,配件都多D啦.
盒細好D、拎出拎入、搭車都方便D。:73:
warxv兄介紹下,又覺得隻neo幾好…
其實佢應該出握手配件。同真三一握手,局你買。:DD
原帖由 warxv 於 24-9-2009 10:02 AM 發表
SHOCKER:
你一講起這問題我又想起叮噹同多拉A夢...
在我心中叮噹永遠都是叮噹.

redfish:
咁價位,跳係有D理由的,不過如果盒細D我想成千蚊買兩隻SDX咁上大的盒的東西可能死得更快.
無位係事實,我災情嚴重得很!不 ...
我都無位了, 床上的東東由2棟變成3棟了...OTL

叮噹永遠是叮噹, 同感!!
原帖由 原罪 於 24-9-2009 08:43 PM 發表
warxv兄介紹下,又覺得隻neo幾好…
其實佢應該出握手配件。同真三一握手,局你買。:DD

我諗起HCM的004子...
齊心手疊手PART...

我應該NG算瘋狂!

我仲有D位,重可以KEEP D 盒:$ !LUM住NG要變翻錢都好D價:shy: !
taken:
咁細盒係好D,現在攞個購物袋出行,兩隻都分分鐘裝唔到.

罪兄:
又握手!?唔好了...

herrickwok:
我已經用盡家中每一個空隙,由地板疊到天花板的都有3~4橦了...
原帖由 warxv 於 24-9-2009 09:59 PM 發表

我已經用盡家中每一個空隙,由地板疊到天花板的都有3~4橦了...

大大買得咁狼, 都只得3~4橦玩具:@ , 大大樓底一定好高:(
原帖由 warxv 於 24-9-2009 09:59 PM 發表

herrickwok:
你估我唔係咩:he:
以前因為偷渡入境, 所以放親都係唔見得光GE位
之後搞搞下開始光明正大, 就連D見得光GE位都擺埋...
最後D櫃呀, 櫃頂呀, 衣櫃入面呀, 仲有床都放埋...
E+只好將D模型果類野(可以唔要盒的)幾合一, BOXART靚先留盒(所以E+ HG果D真係一種罪惡)
滕空D位黎買新野
嘩...正呀喂!!!!!:71: :71:
:unhappy: 呢隻三一真係出得唔錯, 可惜已經冇乜位剩啦...一個個櫃都係...
:(  講起盒既問題...依家望番鋼鎖個盒, 大到離譜又唔捨得掉, 真係一頭煙...
:handshake:  大大可唔可以透露吓點解玩具生產成本加哂價呢? 之前隻鴉d 料又值唔值咁貴呢?