Toysdaily 玩具日報

查看: 6290|回復: 13

Rambo又黎啦!!!

Sideshow Collectibles' Rambo Premium Format Figure
我忽然想佢個頭係 mr. bean :p
應該都係半胸像:shiny:
唔知rambo5係唔係真係會拍..
第2集造型............

SS  Premium Format Figure 通常都係1:4 架啵......:Q

想HT出RAMBO DX.....:o
原帖由 MAX 於 22-9-2009 14:47 發表
第2集造型............

SS  Premium Format Figure 通常都係1:4 架啵......:Q

想HT出RAMBO DX.....:o

最型係第2集,但想佢出第1集,因為冇買軍褸流浪漢版本.
Maybe they will make this version oneday.:34:

原帖由 Macross長谷有洋 於 22-9-2009 04:05 PM 發表
Maybe they will make this version oneday.:34:

.............................:70:
HT一定出DX
原帖由 fairytales109 於 22-9-2009 04:24 PM 發表
HT一定出DX

搵返夠諾個body 換返個頭咪又出到一隻lo~~~~
原帖由 BlackD 於 22-9-2009 05:25 PM 發表

Rambo邊有阿諾咁大隻喎!!!
我都等緊Rambo DX版,以前啲Rambo對比起依家嗰啲真係不濟........................:70:
點解唔再出12''呀, 好想再入返 ~
原帖由 BlackD 於 22-9-2009 05:25 PM 發表

唔得架....
史生同阿諾個身平都唔同......
史生冇阿諾咁高, 冇咁大隻, 不過d 肌肉比阿諾仲要firm d 架

不過如果HT真係出Rambo DX, or 第一滴血既ver. 我都捧埸架
wo.........期待..........:73: