Toysdaily 玩具日報

PS2紀念區!

原帖由 sparda 於 17-10-2009 05:30 PM 發表
ps3~~~:43:
支持Sony
頭像被屏蔽
原帖由 黑色三連敗 於 12-10-2009 01:57 PM 發表
PS2最正o既系列,我覺得係機戰~~~:44:

我反覺得PS2人氣作品中, 最差係機戰...
無咩大改進...
震撼度不如PSONE由F進化至ALPHA來得強烈.
...............
請大家講下你喜愛的PS2 game!

PS2 我仲有好多game,God of War I, II. 大量懷舊街霸、拳皇....

我 ...
mushroom 發表於 18-9-2009 10:54 PM

呵呵...我家下仲有三部PS2同約莫200隻左右既PS2專用軟件
PS2仍然係我既至愛, 曾幾何時我部PS3都係用黎玩PS2為主
PS2算係我投資得最大既平台
醒目既我..(哈哈, 認叻...)係PS2黃昏期
用超低價收左一大堆原裝DAUL SHOCK2手製同記憶咭, 有排用, 哈哈哈...
新個隻拉打有冇人play過
好不好play??
玩具Kenny 發表於 20-9-2009 11:55 PM

永遠都係果句, BANDAI出GAME好玩極有限, 買黎純粹係FANS好既收集品.
i have ps2 no.10000 ,light blue colour limited, white colour GT limited , x-box ( not 360 ) ,dreamca ...
S20081997 發表於 18-9-2009 11:59 PM

...呢個傻佬同我差不多播...
都係同平台多數都會購入不同版本
呵呵...我家下仲有三部PS2同約莫200隻左右既PS2專用軟件
PS2仍然係我既至愛, 曾幾何時我部PS3都係用黎 ...
side3net 發表於 16-1-2010 06:53 PM

我想要capcom震動街霸手製
回復 83# mushroom

有無圖, 唔記得係點既樣..
回復  mushroom

有無圖, 唔記得係點既樣..
side3net 發表於 17-1-2010 03:23 PM

黃色加少少紅色的,唔係大製,同以前Saturn差唔多,不過就厚些,同埋有震動功能