Toysdaily 玩具日報

PS2紀念區!

絕對絕對係XENOSAGA 3步曲...
原帖由 mushroom 於 26-9-2009 01:45 AM 發表
有沒有玩大神?

大神真係超正.

戰神1/2, ico, 汪達巨像之類都好正, 但我覺得都唔及大神.
原帖由 getterwing2 於 7-10-2009 01:00 PM 發表

大神真係超正.

戰神1/2, ico, 汪達巨像之類都好正, 但我覺得都唔及大神.
可惜我無玩過,因為驚唔識玩
原帖由 mushroom 於 7-10-2009 10:14 PM 發表
可惜我無玩過,因為驚唔識玩

類似殺爾達傳說的動作rpg, 其實好易上手.
原帖由 getterwing2 於 8-10-2009 01:16 PM 發表

類似殺爾達傳說的動作rpg, 其實好易上手.
睇下有無2手賣...
原帖由 s古老誓言 於 12-10-2009 12:12 AM 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
:@
PS2最正o既系列,我覺得係機戰~~~:44:
原帖由 getterwing2 於 7-10-2009 01:00 PM 發表

大神真係超正.

大神你講到好玩過我所有喜歡既game??:@ 有無咁誇?
睇黎要搵返部ps2黎驗証下:74:
Wanna know the name? Devil May Cry~~:71:
由第一集開始已經迷上左Dante(型到震~~:52: )
白髮,紅衣,大劍,雙槍,成為左日後act遊戲其中一個代表之一!:71:
唯一唔滿意只係第二集,唔過爽快同過癮;幸好第三集返回基本之餘仲加入即時換武器同新角vergil,繼而將dmc熱潮帶到pc!
至於dmc4.....唔可以話唔好玩既,但係我始終都鍾意玩返第一集~~:43: <--依家講緊ps2嘛!:66:
(最後想講,神谷英樹先生,多謝你創造devil may cry~~~~:64: )
原帖由 原罪 於 13-10-2009 06:34 PM 發表

大神你講到好玩過我所有喜歡既game??:@ 有無咁誇?
睇黎要搵返部ps2黎驗証下:74:

無錯!:71:

原帖由 sparda 於 13-10-2009 07:28 PM 發表
Wanna know the name? Devil May Cry~~:71:
由第一集開始已經迷上左Dante(型到震~~:52: )
白髮,紅衣,大劍,雙槍,成為左日後act遊戲其中一個代表之一!:71:
唯一唔滿意只係第二集,唔過爽快同過癮;幸好第三集 ...

但你玩返第一集,會唔會覺得畫面好差....:58:

回覆 70# 的文章

會架,仲會好唔慣添...(例如轉槍要去返menu度較等):59:
不過始終第一集先有個種令我玩完會再玩既感覺,真係覺得第一集係最好玩!:71:
(當然,要追求畫面同武器多樣性就無得同上一代既遊戲比喇...:76: )
原帖由 sparda 於 15-10-2009 12:26 AM 發表
會架,仲會好唔慣添...(例如轉槍要去返menu度較等):59:
不過始終第一集先有個種令我玩完會再玩既感覺,真係覺得第一集係最好玩!:71:
(當然,要追求畫面同武器多樣性就無得同上一代既遊戲比喇...:76: )
我都覺得紅白機的星矢有feel D,不過再玩又覺得畫面核突,但係音樂就好正!

回覆 72# 的文章

其實我都覺得dmc第一集音樂好正架;不過細心留意第四集某d音樂都係第一集再remix過架~~:34:
原帖由 sparda 於 15-10-2009 05:03 PM 發表
其實我都覺得dmc第一集音樂好正架;不過細心留意第四集某d音樂都係第一集再remix過架~~:34:
你用PS3定360?

回覆 74# 的文章

ps3~~~:43: