Toysdaily 玩具日報

查看: 26187|回復: 23

一切都係MACROSS, 一切都係貪平而買....內附麥斯 VS 米娜 小劇場

受唔住誘惑....一次過帶左佢地三個返歸....:70:

麥斯 VS 米娜 小劇場
咦,隻大牛龜去左邊呢...?

我係你後面呀~~!
死火, 中伏~~

唔好埋黎呀~~

射死你....死啦~~死啦~~死啦~~

問你投降未..? 出黎見我...

嘩~~入面原來有個靚女係度...你好靚呀.....
我好靚...?

就係咁...麥斯就入贅左嘞....

拍拖更~~~

出擊~~~

謝謝觀看......

U have got the human figure of MAX..................... :handshake:
Thanks for sharing!  They are all good stuff!:43:
1S Max有幾平先
完全 feel 到 MAX 兄執到平嘢嘅喜祱!! :) 恭喜! 恭喜!:77: :77:
:71: 正....謝分享

對人仔買唔返........:sad:
dyrl..劇情:$ :$ :$ ,而家隻dyrl 一條1a with ssp 都好抵:$
頭像被屏蔽
:$ 入得好吖:71:
嘩:@ TD時空劇場版 :71:
原帖由 dragonman 於 10-9-2009 11:59 AM 發表

對人仔買唔返........:sad:
brother : dont worry ,have money ,can buy back :34:
原帖由 S20081997 於 10-9-2009 01:51 PM 發表
brother : dont worry ,have money ,can buy back :34:
見都見唔到 :60:
多謝各位回覆:77:

對人仔其實當年都有段時間平到冇人要....尤其米娜...不過而家就真係小見d...畢竟都兩,三年前嘍...

to: 德哥...隻聯合軍麥斯係某年在日本的箱仔店買的...哩隻例外,唔係貪平買...係以炒價購入....:70:

to: elvischoi...我好鍾意哩一節劇情...原著超好睇~~!:$
婦人機妤好玩.:71:
隻婦人機近排咁靚價, 心思思想入多一隻噴TV版綠色.
不過又要買多一盒米娜改TV版軍服, 市面好似已絕種.
頭像被屏蔽
小弟比較鐘意個背景.