Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SD Ami 綾瀨亞美 (加多幾張)

原帖由 南笑虹 於 17-9-2009 01:11 AM 發表

原來你都抽過眠眼Tae?
下次我有SD中一定要搵埋你幫手先 :35:(大前提係你唔中隻娃:66:)

中2隻99真係LUCKY都震.....幾多人抽極都抽唔中...:42:

眠眼Tae係捕ga,本想捕開眼的:38: 。

o個位人兄超好運,我之前幾次都有中,但今次真係.....:26:
pose D Sexy 少少嘅相:shy:
都係覺得清純d好

頭像被屏蔽
原帖由 go-go 於 17-9-2009 01:35 AM 發表

我唔中的話可以,但你唔驚成手貨甩唔到身ga?

唔信個個抽到..:38:
抽到都可以唔要....
所以點解Ttyphoon 姐個FD抽到9姐後又再補飛中多隻...:42:
原帖由 typhoon 於 17-9-2009 04:18 AM 發表
嗯嗯,Ver. 2套衫係靚過Ver. 1架,
不過因為我見過其他娃友既Ver. 1同Ver. 2實物,
所以最後都係疊埋心水響日拍搶Ver. 1,
可能各花入各眼啦,而且Volks既官相又影得唔靚,
講真我最介意係Ver. 2條眉唔對稱(過份 ...

哈~
最緊要自己中意
http://page9.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/k115609600:x:x

MADOKA 1万HKD都買到,唔洗廿万YEN:35:

原帖由 go-go 於 19-9-2009 01:26 AM 發表

二十幾萬yen就真係要睇係咪鐘意到不得了,來緊都不斷有新娃出啦,可能o個隻更鐘意未定

可惜我係中D舊款娃
新不如舊:42::42:
原帖由 go-go 於 19-9-2009 01:38 AM 發表

眠眼Tae係捕ga,本想捕開眼的:38: 。

o個位人兄超好運,我之前幾次都有中,但今次真係.....:26:

開眼要畀多D愛(錢):36:

我中左個"吉":31:
原帖由 go-go 於 20-9-2009 12:33 PM 發表
pose D Sexy 少少嘅相:shy:
都係覺得清純d好

http://farm4.st ...

GO~GO入左CANDY衫?
件衫好野性,但係唔多親斯文妝GE呀美.....

單講POSE同娃真係好正~~:35::35:
:handshake: :handshake: :handshake: 套裝果D全都好靚呀~~~@@~~~好有FEEL呀~~
原帖由 南笑虹 於 21-9-2009 12:09 AM 發表

GO~GO入左CANDY衫?
件衫好野性,但係唔多親斯文妝GE呀美.....

單講POSE同娃真係好正~~:35::35:

虹虹, Candy係成隻入的, 但怕色移, 所以一直都無比佢著過:unhappy:

嗯..呢個配搭確是唔係好夾, 已經換左衫 lu , 遲d pose上來:)
原帖由 密密 於 5-10-2009 05:46 PM 發表
:handshake: :handshake: :handshake: 套裝果D全都好靚呀~~~@@~~~好有FEEL呀~~

多謝欣賞:)
嘩, 呢d 公仔真係好好好好很靚呀....  不過好似都好好好貴.....吓吓五六萬yen......睇黎都係只有繼續玩PVC....
原帖由 vanux 於 6-10-2009 07:16 AM 發表
嘩, 呢d 公仔真係好好好好很靚呀....  不過好似都好好好貴.....吓吓五六萬yen......睇黎都係只有繼續玩PVC....

:65:   雖然真係貴, 仲好阻地方, 但PVC同12"都滿足唔到我, PVC只得硬直, d12"囡囡嘅質數有待改善
加新相, 咁襯好睇d啦

又同亞美出街了, 先pose兩張