Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SD Ami 綾瀨亞美 (加多幾張)

:71: :71: :71:
呀美係好物~真係好正:73:
原帖由 南笑虹 於 9-9-2009 01:25 AM 發表
:71: :71: :71:
呀美係好物~真係好正:73:

:64: Thanks,啱啱換左較sexy 嘅衫,遲少少加相
原帖由 cockatoo 於 7-9-2009 11:14 AM 發表

e張好正呀:35:,你竟然咁勇咁放亞美:47:

:64: Thanks, 咁放算安全了,企起身o個張更險,再大風d真的會跌,所以我已經準備接住佢:69:
你就好啦,我都好想接亞美呀,但之前抽唔中,本來打算買炒價娃,但覺得價錢又唔係太值所以最後放棄。

剛剛名古屋AE我抽中左Mihmi,我本身養開SD10、SD13同Yo-SD,今次將會接第一隻MSD,好開心呀!

大大有冇參加抽選呀?
原帖由 typhoon 於 13-9-2009 01:04 AM 發表
你就好啦,我都好想接亞美呀,但之前抽唔中,本來打算買炒價娃,但覺得價錢又唔係太值所以最後放棄。

剛剛名古屋AE我抽中左Mihmi,我本身養開SD10、SD13同Yo-SD,今次將會接第一隻MSD,好開心呀!

大大有冇參加 ...

:66: 咁啱打風喎!Typhoon 姐/兄
唔駛羨慕,我也抽唔中,我就係用炒價買佢返來:26: ,好鬼肉赤!
恭喜抽到Mihmi,其他成員係邊位?
今次我就冇抽SD娃,入左飛抽DD咋,等結果時好緊張呢:) :DD
原帖由 go-go 於 14-9-2009 07:11 PM 發表

唔駛羨慕,我也抽唔中,我就係用炒價買佢返來:26: ,好鬼肉赤!
今次我就冇抽SD娃,入左飛抽DD咋,等結果時好緊張呢:) :DD

係喎,依家打緊風喎,好鬼驚,d風打落窗度 "發發" 聲好恐怖呀!:cool:

其實Typhoon係我男友,我借佢a/c響度留言咋!

我家成員全部來自Volks架,分別有:
Yori (SD13), Cyndy (SD13), Tae (SD10), 千夏 (Yo-SD), 空太(Yo-SD), Tanpopo (Yo-SD), Colin (Yo-SD)

將會接既就係Mihmi (MSD),等Volks發貨中,我諗遲d都會接埋鈴菜,因為今次抽唔中幼幼。

大大最後抽唔抽得中DD呀?我有個朋友話抽唔到好失落呀,我都唔知點安慰佢好,唉…
原帖由 go-go 於 14-9-2009 07:11 PM 發表

GOGO~~
原來你今次冇抽SD呀:time::time::time:
早知叫你幫抽啦:no:
炒價交換:cool::cool::cool:
原帖由 typhoon 於 15-9-2009 02:45 AM 發表

係喎,依家打緊風喎,好鬼驚,d風打落窗度 "發發" 聲好恐怖呀!:cool:

Yori (SD13), Cyndy (SD13), Tae (SD10), 千夏  ...

TYPNOON姐~~
快D申請個AC啦XD

YORI好姐姐樣,我見改左妝超靚女呀~~~
你有CYNDY?係VER.1定VER2 ?
我覺得歌姬CYNDY正D XD
仲有TAE TIM~~真係好多正野XD
下次要出相啦XD

原帖由 go-go 於 10-9-2009 11:48 PM 發表

:64: Thanks,啱啱換左較sexy 嘅衫,遲少少加相

好呀~~等睇相:52:
原帖由 typhoon 於 15-9-2009 02:45 AM 發表

Yori (SD13), Cyndy (SD13), Tae (SD10), 千夏  ...

哦.... 唔開A/C?可能呢度比較少討論SD娃啦!
Cyndy係咩樣ga,唔知道添:26: ,Tae係開眼嗎:35:
至於抽DD結果,咁死難中就梗係.......:26: ,你朋友抽唔到就只有炒價交換了
原帖由 南笑虹 於 15-9-2009 10:23 AM 發表

好呀~~等睇相:52:

呢兩個星期都係砌模型多,仲未整完
原帖由 go-go 於 16-9-2009 12:31 AM 發表

Cyndy係咩樣ga,唔知道添:26: ,Tae係開眼嗎:35:
至於抽DD結果,咁死難中就梗係.......:26: ,你朋友抽唔到就只有炒價交換了

gogo~~cyndy一共出了2個ver,

這是ver.1

這是ver.2, ver2比較多人中意,bid價多以炒價成交:(
原帖由 go-go 於 16-9-2009 01:18 AM 發表

呢兩個星期都係砌模型多,仲未整完

係咩模型 :shiny:
軍事?船 ?
原帖由 南笑虹 於 15-9-2009 10:19 AM 發表

TYPNOON姐~~
快D申請個AC啦XD

YORI好姐姐樣,我見改左妝超靚女呀~~~
你有CYNDY?係VER.1定VER2 ?
我覺得歌姬CYNDY正D XD
仲有TAE TIM~~真係好多正野XD
下次要出相啦XD

係呀,Yori改妝後真係好靚女架,我都排緊隊等人幫我化,
我家Cyndy係Ver. 1,本來Ver.1或Ver. 2我都無所謂,
但後來我望真d發覺Ver. 2無咁靚,個樣比較惡同條眉無咁靚,
所以最後都選擇左Ver. 1,不過Ver. 1個價響日拍都炒得幾貴下,
唉…但無辦法啦,自己鍾意嘛!
Tae都唔使多講,個樣望落有d甜甜地咁架,我好鬼鍾意佢地架!
原帖由 go-go 於 16-9-2009 12:31 AM 發表

我家Cyndy係Ver. 1,Cyndy個樣你可以click去下面條link睇下:
http://www.volks.co.jp/jp/superdollfie/sd13/cyndy/index_cyndy.aspx
我個Tae係開眼架,我唔養眠眼娃架!
我個朋友同我講佢朋友個朋友好勁,頭一輪抽到個DD,
之後後補電郵又抽中多一個,仲話萬幾蚊賣左俾人啦!
我朋友好唔開心,都唔知點算,唉…