Toysdaily 玩具日報

查看: 16539|回復: 19

S.O.G. MAX - KARAS 乙羽鴉限定竟然不及販通

如題一個限定品點會少PARTS過販通架,
但是竟然真係會有..
乙羽鴉...KARAS..會場限定..點會得一個頭架
,:80: :80:

限定不嬲都唔係賣抵食夾大件,係賣罕有度、虛榮心,買限定o既目的絕對唔係買嚟玩,係買嚟威!所以我一向都唔買限定:34:
Cause no other head is needed for this Final Form.  Have u watched the animation yet?   :( A good stuff that I strongly recommended to u! :$

p.s.  Hope I can get mine soon and share my pics to all brothers.  :shy:

OT:  U got it today at NG?  :?  I meet a gentleman here............... :(
原帖由 撒古斯彼斯拉多 於 3-9-2009 10:47 PM 發表
限定不嬲都唔係賣抵食夾大件,係賣罕有度、虛榮心,買限定o既目的絕對唔係買嚟玩,係買嚟威!所以我一向都唔買限定:34:

你有冇咁誇呀:(
限定唔一定係買黎威既,有時隻角色限定,有時多D PARTS,
只係今次唔係姐,我唔覺全部都係咁喎:o
買來威 ? 噤真係要帶埋去街睇戲食飯仲要週圍同人講先至夠 Wor !!!:34:
原帖由 撒古斯彼斯拉多 於 3-9-2009 10:47 PM 發表

買嚟威? Why not buy watch?  Car or other luxaries..............??? :(

For me, I love to buy Limited Vers. becaseu the colour scheme is special and good in look.  :)

This Karas is final form, I just bought it becasue of it!  :shy:
SORRY !! 我唔係要威喎,我只是鍾意佢的FINAL FORM:71: :71:
但是係無諗過會少PARTS過販通:80: :80:
Nice figure... but $$$$$$ :56:

If my memory is good, the first display sample of this karas figure also got a companion plane-mode display ge... very disappointed that maxfactory didn't include the "plane" with this figure.
限定多數無原色咁靚:78: ,用限量有得炒黎吸引人買同埋出多隻版引人買多隻賺多D:78: !
原帖由 andyly 於 4-9-2009 12:27 AM 發表
限定多數無原色咁靚:78: ,用限量有得炒黎吸引人買同埋出多隻版引人買多隻賺多D:78: !

開左點炒喎,:45: :45: 限定都開得黎玩 ....証明依隻真係好正:71: :71:
安藤這個KARAS真係幾正,不過如果BANXXX出就應該不用這個價錢了:34: :34:
原帖由 jackiefung 於 4-9-2009 12:45 PM 發表
安藤這個KARAS真係幾正,不過如果BANXXX出就應該不用這個價錢了:34: :34:

幸好唔係 Bandai 出, 要不是就又媽聲四起!! :p
其實限定同普通版真係冇乜差別, 因為隻金色太啞, 如果令身d效果會搶d :78:
我極中意karas!!!!!!!!!
可惜成千銀,好貴,買唔起:55:
我真係真係好想買呀!!!!!!!!!!!!!!:53:
造型上色都好一流,公喜大大買到:77:
原帖由 xoxokin 於 4-9-2009 12:20 AM 發表
SORRY !! 我唔係要威喎,我只是鍾意佢的FINAL FORM:71: :71:
但是係無諗過會少PARTS過販通:80: :80:

以我所知所見, 通常乜乜限定都係少d parts 架啦...係山口式比較奇怪d...
講番隻"鴉 final form", 金光閃閃有金邊個陣唔係應該只係得紅眼咩? 點會有藍眼個頭?!
( 因為套野都睇左好耐