Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: toshiya1107

男人KTV by 比利 (FIGMA)

頂..... 頂你呀!! 笑爛了咀:DD :DD :DD
好似Kelly 弟弟......陳X翰.......:cool: :cool:
原帖由 iam123456 於 3-9-2009 09:50 發表

是niconico动画上很受欢迎的创作题材呢~

...是動畫人物:73:
個樣有啲似tvb飲食節目果個莫醫生:50: ,hahaa......:72:
原帖由 影武者 於 3-9-2009 11:15 AM 發表

...是動畫人物:73:

ヤЯфェヒスゆ (動畫不是... 某動畫主題曲)

Billy Herrington 是真有其人的...

詳細的小櫻不太知道... 只知道這位「兄貴」是活躍於「男男小電影」的主角...

找不到中文的資料... 或者參考Wikipedia的英文版吧...

http://en.wikipedia.org/wiki/Billy_Herrington

呵呵呵...

小櫻上
好難頂......但好好笑,
請問樓主影相時無笑到手震咩:66:

回覆 20# 的文章

佢本人就係男AV女優,仲專拍基片
佢森之妖精個名好似係因為第一次出現
係作為零之使魔某集既釣魚片登場
所以先有森之妖精的稱號,而且有段時間成日同釘宮理惠扯上關係
原本係釣魚片主角,卻因為ガチムチ廚同埋影片本身一D滑稽動作配合埋彈幕
甘就紅起來,個人本身都幾鍾意睇果D MAD
甚至減少左本人對基佬既反感同偏見,雖則本人仲係異性戀
比個好正o既資料網比大家:71:

所有比利o既資料一目了然(eg 幾多吋:p ) 中文的

想知道多d就上啦 上班時小心d睇 比人以為係同志就唔好啦:34: (安心上路 不喜物插)

http://komica.dyndns.org/wiki/?c ... E9%A0%93&word=billy

鮑翅怎比珍寶 味美.....係同志標的心聲﹐呵呵。個貼好掂﹐隻FIGURE就:ice:
唔知係唔係又係炒價呢.....想問一吓, D配件同上一PART一唔一樣?

回覆 25# 的文章

只係8-9算左右 都唔算係炒  這隻沒行貨

另外 part 沒有瓦零 多了皮革帶
終於有大大post billy了, 面相表情真係好玩:DD

價錢唔貴都想入番隻同其他figma互動
:70: :70:

不過又好好笑.
billy-jean(MJ)?!

:DD so funny~