Toysdaily 玩具日報

查看: 9433|回復: 29

男人KTV by 比利 (FIGMA)

今天剛拿了比利 開個post比大家睇o下啦 (拍攝技術有限 多多包含:77: )

開show前夕

涼宮: 森大哥* 點解你開show著o甘少衫o既?

比利: 海鬚梗鞋要姓鹼衣D架啦!!! (開show梗係要性感一D架啦!!!)

(*註 : 森之妖精乃日本人給比利的一個卓號,原因是他有一套片,開場時他全身赤裸,拿著花灑走出森林淋花,就像妖精一樣灌溉大地
從此日本人便叫他森之妖精)

比利: 沒有肛 怎敢說心事 受了傷 始終怕別人知

比利: (普) 我的抱抱  香o賁o賁又熱辣辣
比利: (普) 陳醫生那個肛  給我很多回憶

比利: 沒有肛  做人  鮑翅怎比珍寶 味美...

比利: 唔好意思, 唱錯歌詞(其實係我心聲YEAH~:43: )

比利: 唱完歌  跳下舞先:shy:

比利: 小鏡一齊黎跳啦!?

比利:  最後叔叔請你食丸丸:75:

多謝大家收睇~~~~:61:

:50: :50: :50: :50: :50:
好想比個GOOD你... 但我又好鬼憎呢隻妖精... 你話做人幾咁煩惱...XD
精采絕倫:35:
頭像被屏蔽
Kaka ahahaa ... 頂唔順了 XD
好想打佢...:DD
頭像被屏蔽
原帖由 D-E-V-I-L 於 3-9-2009 03:01 AM 發表
金魚比利 :DD

女既佢唔arm wor:58:
好笑.............真的好笑.....:34:

其實此玩具在之前已知會出,但一直都唔知他是什麼背景...

似乎是日本另類明星?
我勁欣賞佢:$
希望我嗰隻快啲到啦:DD
頭像被屏蔽
隻野(黒色杉版)出左LA:50:、要出去買LU:43:
原帖由 影武者 於 3-9-2009 04:46 AM 發表
好笑.............真的好笑.....:34:

其實此玩具在之前已知會出,但一直都唔知他是什麼背景...

似乎是日本另類明星?

是niconico动画上很受欢迎的创作题材呢~
昨晚只係玩左一陣 下次玩  比利 CROSSOVER 獄長:35: