Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF X Ultra-Act X 裝著變身聯合分享會 ( 21-10-2016 停止更新)

原帖由 M.3 於 29-9-2009 11:03 PM 發表
You know, it is because of you!!  I saw your posts & signature in Toysdaily few months ago, & found those figures are very nice...........................so, I am one of your followers!:shy:
太畀面了~~~我都係學人玩吓咋~~~:)
Vega form 來了......!

原帖由 323 於 29-9-2009 11:19 PM 發表
Vega form 來了......!

http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sn ...
323兄好快手~~我今晚淨係攪亞女啲功課~~~而家都未開盒~~~:60:
原帖由 Somebody_Ex 於 29-9-2009 11:23 PM 發表
323兄好快手~~我今晚淨係攪亞女啲功課~~~而家都未開盒~~~:60:

我攞都未攞...:cool:
原帖由 Somebody_Ex 於 29-9-2009 11:05 PM 發表
太畀面了~~~我都係學人玩吓咋~~~:)

SOME大既影響力真大:DD :DD
:78: 新電三雄.....!

原帖由 323 於 29-9-2009 11:55 PM 發表

老友~~~好快手呀!:^
原帖由 323 於 29-9-2009 11:55 PM 發表

我而家先開盒~~~睇吓今晚影唔影到相~~~:)

現貨:47:
原帖由 DIEND 於 30-9-2009 12:02 AM 發表

台灣今晚也到貨了
不過我好想要您中間的新電王阿~!!
原帖由 DIEND 於 30-9-2009 12:02 AM 發表

:die: 係呀!忍唔住行左計劃B了,不過有貨我一樣去罹的,有興趣一齊去罹喇!
原帖由 M.3 於 29-9-2009 08:33 PM 發表
Share my toys with you guys!

http://www.toysdaily.com/discuz/

...

真係壯觀:78:
頭像被屏蔽
:78:   搞掂!可安心去訓了! http://www.toysdaily.com/discuz/thread-109771-1-1.html
終於完成咗幾張新相了~~~可以出相同大家分享新電王 Vega Form:43:

新電王 Vega Form 外型見人見智~~~但如果想儲齊電王系列~~~沒法子也一定要買一隻:71:

下半身沿用新電王素體~~~對未有新電王 Strike Form 的朋友算是一種心理補償~~~星型複眼是透明可見底下眼紋的~~~值得一讚~~~上色OK~~~武器長槍很精細~~~此品我給85分~~~:71:
另有新圖在 P.98 http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=107250&page=98&fromuid=272#pid3924207