Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF X Ultra-Act X 裝著變身聯合分享會 ( 21-10-2016 停止更新)

原帖由 夜裝古鐵 於 27-9-2009 09:47 PM 發表

係咪死咗圖呀~~~古鐵兄可唔可以再貼多次~~~:(
原帖由 mys 於 27-9-2009 10:15 PM 發表

你再感動我:$
原帖由 知行者 於 27-9-2009 10:14 PM 發表
some大~~~果真成為精神領袖~~hahaha~~~
原帖由 323 於 27-9-2009 10:12 PM 發表
係Some大感動到我,令我更明白、更堅持自己的方向,我要用有善、真誠的態度,將我心愛的玩具同友人分享.....
大家太抬舉啦~~~:( 我只係想大家開開心心咁係度講吓貼吓自己啲心水收獲啫:)
原帖由 323 於 27-9-2009 10:12 PM 發表
係Some大感動到我,令我更明白、更堅持自己的方向,我要用有善、真誠的態度,將我心愛的玩具同友人分享.....
原帖由 Somebody_Ex 於 27-9-2009 10:29 PM 發表
大家太抬舉啦~~~:( 我只係想大家開開心心咁係度講吓貼吓自己啲心水收獲啫:)

小弟都有追開post , 但少回覆, 不過你地兩位既熱誠實在令我不得不留言支持:71:
原帖由 mys 於 27-9-2009 10:15 PM 發表

你再感動我:$
講過小故事你聽,你估我最愛是什麼玩具呢?不是最貴的限定?也不是什麼絕版珍藏.........我記得我小時候家景清貧,無乜錢買玩具,當時我用紙自製左一隻金毛獅王,他是可以變形合体的,我每天有空時都取出來玩,由於係用紙製的,所以很易難的,每當有損壞時我就用膠紙修理,直到有一天損壞到不能修理我才放棄;他比我現在任何玩具都要平,但他帶給我的快樂遠勝現在的任何一件玩具.........希望你都搵到自己最愛啦!
原帖由 323 於 27-9-2009 10:34 PM 發表
講過小故事你聽,你估我最愛是什麼玩具呢?不是最貴的限定?也不是什麼絕版珍藏.........我記得我小時候家景清貧,無乜錢買玩具,當時我用紙自製左一隻金毛獅王,他是可以變形合体的,我每天有空時都取出來玩,由於係 ...

傳說中的巴魯鋼三百~!!!!
原帖由 323 於 27-9-2009 10:34 PM 發表
講過小故事你聽,你估我最愛是什麼玩具呢?不是最貴的限定?也不是什麼絕版珍藏.........我記得我小時候家景清貧,無乜錢買玩具,當時我用紙自製左一隻金毛獅王,他是可以變形合体的,我每天有空時都取出來玩,由於係 ...

小弟最近都用硬卡紙+顏色紙自製左把diendriver, 都玩得幾開心:)
好多版都未貼過圖~~~趁未有VEGA FORM 前來一次番炒~~~近排無故斷貨的鋼鬥王~~~與及開始難搵的Gatack Extender:78:

原帖由 Somebody_Ex 於 27-9-2009 10:38 PM 發表
好多版都未貼過圖~~~趁未有VEGA FORM 前來一次番炒~~~近排無故斷貨的鋼鬥王~~~與及開始難搵的Gatack Extender:78:

http://i901.photobucket. ...

最慘我入左車, 入唔到個人:die:
原帖由 leah周 於 27-9-2009 10:39 PM 發表

我同你啱啱相反~hahaha~~~
Some大!Vega form最快要星期三先到......
原帖由 323 於 27-9-2009 10:41 PM 發表

我星期五過唻...:he:
原帖由 知行者 於 27-9-2009 10:40 PM 發表

希望再販啦~~ 但唔係第一主角,都唔知要幾時...:die:
原帖由 leah周 於 27-9-2009 10:43 PM 發表

希望再販啦~~ 但唔係第一主角,都唔知要幾時...:die:

笨大成日都估佢唔到ge~~~
地獄兄都再販啦~~~~
買車返而難~~~
唔怕ge~~~~
原帖由 323 於 27-9-2009 10:41 PM 發表
THX~~~到時上去會訂埋Trinity Form 同埋 Cure Rouge Cure Mint DX set~~~:)
原帖由 leah周 於 27-9-2009 10:39 PM 發表

原帖由 知行者 於 27-9-2009 10:40 PM 發表

你哋兩個可以二合一變身喎~~~:DD