Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF X Ultra-Act X 裝著變身聯合分享會 ( 21-10-2016 停止更新)

原帖由 一舊仔 於 22-9-2009 12:45 AM 發表
:35: 貼下室內影既相先∼

:47: SHF會唔會出龍騎呢?
唔排除可能性~~~:80:
頭像被屏蔽
:( .....

原帖由 Somebody_Ex 於 21-9-2009 00:30 發表
今次分享輪到旋蜂王啦~~~The Bee SHF 修正咗系列的缺點"O型腳"~~~雙腿變得又長又直~~~:71:
The Bee Zector 出得唔錯但唔夠尖~~~但最大缺點係得一對手換~~~:80: 優點係估唔到可以咁平:43:

The Bee Rider  ...

小弟尋晚都入左, 不過小人覺得除左Bee Zector唔夠尖外, 另一幣病係左手手帶位唔轉得, 導致右手無法自然地去按左手ZECTOR, ......即係做唔到出招前既招牌禁ZECTOR動作:Q

[Rider Sting]

小人最盡都係只可以扭到咁:no:

原帖由 323 於 22-9-2009 06:50 AM 發表
:( .....

做沙包好慘呀~~~:55:
原帖由 herolouis800528 於 22-9-2009 07:18 AM 發表

小弟尋晚都入左, 不過小人覺得除左Bee Zector唔夠尖外, 另一幣病係左手手帶位唔轉得, 導致右手無法自然地去按左手ZECTOR, ......即係做唔到出招前既招牌禁ZECTOR動作:Q

[Rider Sting]
http://i158.photobuck ...
我又未試過做呢個動作喎~~~好似真係好勉強咁喎~~~:67:
接住The Bee 之後~~~同期推出的SHF還有異魔神金太郎與及Zectrooper (Shadow Ver.)~~~尋晚幫金仔影咗幾張硬照~~~同大家分享吧~~~:43:
金仔身型出得好大隻好靚~~~比較其他瘦削的SHF~~~真的很帥呢~~~:71: ~~~為我的強大而哭泣吧~~~:DD

Kintarosimagin

Kintarosimagin and Den-O Ax Form

笨大的SHF品質越來越好~~~用來重現劇中經典場面真是令人非常興奮~~~期待龍太郎和齊格的推出~~~多謝欣賞~~~:)
新加圖片在 P.34 http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=107250&pid=3882317&page=34&extra=#pid3882317

原帖由 Somebody_Ex 於 22-9-2009 11:50 AM 發表
接住The Bee 之後~~~同期推出的SHF還有異魔神金太郎與及Zectrooper (Shadow Ver.)~~~尋晚幫金仔影咗幾張硬照~~~同大家分享吧~~~:43:
金仔身型出得好大隻好靚~~~比較其他瘦削的SHF~~~真的很帥呢~~~:71: ~~~為 ...

金仔呢隻限定真係出得好正~
我玩到唔想放低~~~:66::66:

SHF品質越來越好……這點我有D保留~:31:
(我喜歡的牙王 - 色水唔似……HANA - 造形不夠好……)
原帖由 Somebody_Ex 於 22-9-2009 11:50 AM 發表
金仔身型出得好大隻好靚~~~比較其他瘦削的SHF~~~真的很帥呢~~~:71: ~~~為 ...

金仔果然掂~可惜係限定...:38:
又來貼照片了
今天上網去買的2手騎士~GATACK 賣家賣的蠻便宜的^^

覺得比KOBUTO還帥...

我都post d相上唻先!!" border="0">
原帖由 玉米 於 22-9-2009 08:46 PM 發表
又來貼照片了
今天上網去買的2手騎士~GATACK 賣家賣的蠻便宜的^^

覺得比KOBUTO還帥...
http://farm3.static.flickr.com/2441/3944617556_ec29 ...
:77: 恭喜~~~Gatack最大問題是膝部有內彎情況~~~:45:

原帖由 Somebody_Ex 於 22-9-2009 09:32 PM 發表
:77: 恭喜~~~Gatack最大問題是膝部有內彎問題~~~:45:

some大簽名又更新左:DD
原帖由 DIEND 於 22-9-2009 09:38 PM 發表

some大簽名又更新左:DD
俾支魚竿遮住咗龜仔~~~不過好快又會更新~~~:78:
原帖由 xxxbgasd 於 22-9-2009 09:31 PM 發表
我都post d相上唻先!!" border="0">
最難企得穩應該係KIVA啦~~~:DD