Toysdaily 玩具日報

ps3機動戰士高達戰記偷跑了

原帖由 Vince 於 18-9-2009 10:06 AM 發表

yes ... 同個朋友一 team 打緊 ... 不過我係 海軍, 佢係 水兵 ... 大家打左咁耐都係 得 2x lv ... 見到 d 勁機 又冇 $ 買 .... 好鬼慘 .... :die:

傭兵所有機&parts&武器都要Double價錢, 咁你可以玩自護有版打4x車仔,
玩Hell打死1x車仔,之後等時間到,一場咁就有萬幾! 開頭最易!
原帖由 lowbcousin 於 18-9-2009 01:16 PM 發表

我到今日都仲係連唔到線呀.....:help:

你係唔係用Wifi上網呀? & 用緊邊間?
不過我到今時今日都未開到傭兵…差自護未玩……
原帖由 石仔 於 18-9-2009 01:34 PM 發表

傭兵所有機&parts&武器都要Double價錢, 咁你可以玩自護有版打4x車仔,
玩Hell打死1x車仔,之後等時間到,一場咁就有萬幾! 開頭最易!

thx .... 不過 ... 我係 邪惡的 聯邦軍 ... :36:
btw ... 岩岩係 game 書睇到 有版 追擊 自護 既都好易 賺$ .... 今晚反去試下先 :36:
原帖由 石仔 於 18-9-2009 01:45 PM 發表

你係唔係用Wifi上網呀? & 用緊邊間?
不過我到今時今日都未開到傭兵…差自護未玩……

網上行....

用緊傭兵了,有B3老虎都冇用,因為連唔到線玩.....

原帖由 Vince 於 18-9-2009 02:56 PM 發表

thx .... 不過 ... 我係 邪惡的 聯邦軍 ... :36:
btw ... 岩岩係 game 書睇到 有版 追擊 自護 既都好易 賺$ .... 今晚反去試下先 :36:

邊版呀大大:$

:sad: 有冇人 幫下我... 我用 NT-1 想要 NT-1  d  weapons

マスドライバーを奪還せよ:5    (beam rifle)
巨大な熱源反応を調査せよ:5 (beam saber)
月面巡視任務:5  (shield)
re lowbcousin ... 係一開始既 沙漠 第 2 版 ... 要打 HELL 難道.

re 夏娜 ... 你想點幫 ?
原帖由 Vince 於 22-9-2009 01:03 PM 發表
re lowbcousin ... 係一開始既 沙漠 第 2 版 ... 要打 HELL 難道.

那版應該係自護殘黨追擊戰,可以唔洗打,等時間到後逃走,咁就好easy拿錢:34:
:34:
相對自護就係打車仔,只要打爆其中一隻後,等對方逃走,咁就好易拿到$12000~13000
之後就可以打月面巡視任務,如果拿到高達專用劍,咁可以賣到9萬,咁一塲就有10萬左右
想用易打就買自護24萬那把光槍
原帖由 石仔 於 22-9-2009 01:33 PM 發表

那版應該係自護殘黨追擊戰,可以唔洗打,等時間到後逃走,咁就好easy拿錢:34:
:34:
相對自護就係打車仔,只要打爆其中一隻後,等對方逃走,咁就好易拿到$12000~13000
之後就可以打月面巡視任務,如果拿到高達專用劍, ...

自護邊最好係打爆山頂個3個satellites  個果 stage .    衝上去  爆哂3個    ~  17xxx-19xxx.  有時送shield  賣 45000~

3 mins 內1次
原帖由 Vince 於 22-9-2009 01:03 PM 發表

:sad: 算吧... 這2星期 超忙
原帖由 夏娜 於 22-9-2009 10:55 PM 發表

自護邊最好係打爆山頂個3個satellites  個果 stage .    衝上去  爆哂3個    ~  17xxx-19xxx.  有時送shield  賣 45000~

3 mins 內1次

剛開始打傭兵:unhappy: .......好多版都未出 & 又冇乜錢買機:no: .......只好打住這版先:(
依家谷緊想要紅渣,黎緊想要Dom-cannon

但係,係冇人一齊打既情況下,只好單拖....

一鋪玩成四個字,但係好幾次到最後....斷線:Q

灰:oh:
原帖由 lowbcousin 於 23-9-2009 01:28 PM 發表
依家谷緊想要紅渣,黎緊想要Dom-cannon

但係,係冇人一齊打既情況下,只好單拖....

一鋪玩成四個字,但係好幾次到最後....斷線:Q

灰:oh:

紅渣我都想整…不過成日唔夠彈…
我都係用緊網上行, 同FD玩都冇Й事,不過玩時都會熄咗NOW先!
原帖由 石仔 於 23-9-2009 07:57 PM 發表

紅渣我都想整…不過成日唔夠彈…
我都係用緊網上行, 同FD玩都冇Й事,不過玩時都會熄咗NOW先!

唔夠彈只好玩埋身戰:!
我終於加入左傭兵:71:
要ONLINE打可以找我
原帖由 CIIA 於 2-10-2009 08:51 AM 發表
我終於加入左傭兵:71:
要ONLINE打可以找我

大大個PSN係咩呀:x