Toysdaily 玩具日報

ps3機動戰士高達戰記偷跑了

完全中招.....大地雷.......除左多左機之外
完全 唔知有咩野分別
原帖由 Vince 於 3-9-2009 11:26 AM 發表
隻 game 4百尾 (聽講, 未有時間出去睇)

話時話, m兄 知唔知 ps3 tales 有冇 英文版 字幕 ? thx

最平 行4百尾
日版 多數 6百至6百中
原帖由 side3net 於 3-9-2009 01:16 PM 發表
諗起隻TARGET IN SIGHT...
So, 都係睇下實際畫面先至出手...

小評(不喜匆插:64:)

玩過"戰記"後...我覺得TIS仲好玩D.....:69:

冇左破壞parts糸統後.....好不自在:30:

冇得購入機體...只有配給 (想當年TIS......可以瘋狂購入的:42:)

畫面....太假 (我覺得TIS真實D):30:

冇左upgrade機體既糸統

小弟覺得唯一好過TIS的,就只是選擇武器方面較舊作自由左,同埋戰術糸統豐富左而矣

論機體,總覺得RX-81同埋高達7號機既設計同一年戰爭機體風格不同,總覺得格格不入......:30:

Effret既出現算是一個安慰吧:66:

總括而言.....唔好玩.....:31::26:

唔制呀:63::63::63:

但感覺上隻Game主菜係OnlineMode ,StoryMode都係其次,FreeMode又可以買機、買parts、買武器。又可以玩4人協力&8人對戰,遲啲又有GP01&02用
原帖由 石仔 於 4-9-2009 01:33 PM 發表
但感覺上隻Game主菜係OnlineMode ,StoryMode都係其次,FreeMode又可以買機、買parts、買武器。又可以玩4人協力&8人對戰,遲啲又有GP01&02用

原來可以買機,失覺失覺:64:
請問 online 有冇 2~4 人 合作打 mission ( vs 電腦) ... 還是只是 4 vs 4 (人 對 人) ?? thx
原帖由 Vince 於 5-9-2009 10:08 AM 發表
請問 online 有冇 2~4 人 合作打 mission ( vs 電腦) ... 還是只是 4 vs 4 (人 對 人) ?? thx

兩樣都得呀:34: :34: :34:
Strory Mode我都係玩左2個mission:80: , 其它時間都係Free mode & online :71:
原帖由 石仔 於 5-9-2009 09:34 PM 發表

兩樣都得呀:34: :34: :34:
Strory Mode我都係玩左2個mission:80: , 其它時間都係Free mode & online :71:

good and thx ... 岩岩買左 game la ... 不過就未有時間 ... 玩 ... :79:
:67: level 96 上左月面  用 kampfer
原帖由 夏娜 於 7-9-2009 12:15 AM 發表
:67: level 96 上左月面  用 kampfer

我都上到去啦!還用緊RX-78-01:no: , 不過月面得6個mission:31: , 打完之後又冇其它......
7號機未有錢買:44: , 頭先同班FD打魔
原帖由 石仔 於 7-9-2009 01:10 AM 發表

我都上到去啦!還用緊RX-78-01:no: , 不過月面得6個mission:31: , 打完之後又冇其它......
7號機未有錢買:44: , 頭先同班FD打魔

free mode 打完 zeon後, 開 earth 打 係咪冇得用返 zeon d 機架?
有入,
在今個月下旬Halo ODST 出之前用這隻"攝"住時間.
見樓上朋友介紹free mode後

小弟正在煉獄中

D機點解可以咁貴....

依家都只係LV3X....用緊GM Sniper II 夾支beam sniper

GM Custom看似不錯
原創故事拿到的機體可在Free mode裡用回嗎?
原帖由 Kuuga_iwsp 於 8-9-2009 05:16 PM 發表
原創故事拿到的機體可在Free mode裡用回嗎?

唔得