Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: wpc

買PS3問意見, please help!

原文章由 wpc 於 16-1-2007 02:07 PM 發表
咁....我係咪應該遲D先買呢.....:?

大致上永遠都是那句,早買早玩,遲買遲玩...
唉.....唔係無雙,我真係唔會咁早想買PS3呀.......:no:
原文章由 mirage 於 16-1-2007 01:37 PM 發表

gundam...看官方示範就好...自己玩是另一回事

其實唔可以咁話wow~無錯呢隻game我都覺得佢係唔好玩~我都係中意打SEED多D = ="

但係呢~佢隻Gundam 係 好"真實" 咁話比你知~如果呢個世界有Gundam ~會係點~!

唔同你玩開的gundam DX ~lock 左個目標就打呀打......Gundam SEED個D就無得講tim la~~會飛ga.....

因為呢隻game 係未出之前 笨大都係想以最真實 的放向show Gundam

只係呢D太真實.....唔係受落吧 ~!
原文章由 玩具獵人 於 15-1-2007 09:33 PM 發表
買(20GB)喇,只係跟1隻GAME,除左無MS讀卡槽外,其他料一樣

20GB has no Wireless build in, only 60GB has wireless
頭像被屏蔽
原文章由 wpc 於 16-1-2007 10:50 AM 發表
近日見隻Gundam無雙就黎出,想買PS3玩下,各位大大認為而家買係好時機嗎 ?豐澤五千幾個package 低嗎? Thanks!

只為1隻GAME買機,會唔會太浪費
PS3 等下先買好,為1個Game買部機就不値.:cool:

如果本身無電視遊戯機,想買来玩的話,自己覚得買PS2好D.:)

以上純粋個人意見. :shy:
我都好鍾意無雙...
亦好想玩gundam無雙
但唔會因為咁去買ps3-___-
遲多陣再買都得   更何況:
1.Wii都好好玩... 都係個唔錯o既選擇
2.3月都仲有隻三國+戰國可以玩....
原文章由 wpc 於 16-1-2007 02:07 PM 發表
咁....我係咪應該遲D先買呢.....:?

I think you should wait la! Maybe see the game first!
is the Train GO GO released already?? i have seen the demo and it looks super great wor!
原文章由 豪鬼 於 10-2-2007 10:47 AM 發表
is the Train GO GO released already?? i have seen the demo and it looks super great wor!

anyone knows?:?:?:?

[ 本文章最後由 X-JAPAN 於 14-2-2007 07:21 AM 編輯 ]
原文章由 豪鬼 於 13-2-2007 23:12 發表

anyone knows?:?:?:?

電車go個隻野~?!出左好耐lu~~
全實景~緊係靚la~^^"