Toysdaily 玩具日報

查看: 10046|回復: 26

買PS3問意見, please help!

近日見隻Gundam無雙就黎出,想買PS3玩下,各位大大認為而家買係好時機嗎 ?豐澤五千幾個package 低嗎? Thanks!
買機算喇,唔好買PACKAGE,散買有?數.....:love:
謝回覆!但只買機在where買比較好? 新年前有否降價空間? 本人無接觸機店很久,望能指教
高達無雙 如果唔 DELAY 既話都要 3月 先出 ... 現在 由 1 月 到 2 月尾 都好似冇乜 正 game 會出 ... 而現在既 game 就真係 ... :cool: (個人感覺) ... anway ... 我覺得等 無雙 真係 出左之後 睇睇 掂唔掂 先買都未遲 la ... 我就覺得咁 ... PS3 我自己都應該會買, 不過一定唔係 "而家" ... 我會等到有返 3 ~ 4 隻 games 想玩時先出手 ... ($ 係自己到 ... 仲好過去左 SONY 到 ma ... :shiny:)

ps 何妨 我仲岩岩比左 $ Microsoft ... 遲 d 應該會比 Nintendo 先 ... 最後先會到 sony ...
ps2 我仲比左 好多 $ bandai <~~~~~~~~ d 個比得最多 :die:
我驚一出無雙就無貨或比人炒高就唔抵啦!(可能多疑:cool:)
原文章由 wpc 於 16-1-2007 11:47 AM 發表
我驚一出無雙就無貨或比人炒高就唔抵啦!(可能多疑:cool:)

無貨或炒高 <~ 就算 "真係發生" 都應該唔會 keep 到 好耐 ... 機 有行貨, game 又唔係 限定 ... 如果你 等 得, 一定可以 正常價 入手 !! 係呢, 題外一問, 有冇買 wii ? 個人覺得 wii 好玩好多 ... 如果想新年一家大細一齊玩 or 有朋友開 party .... wii <~~~~~ 一定係 首選 !!!!!!!! :shiny: (做左 sell 屎 tim)
Wii 暫時未有game吸引到我買:!
我係無雙超級fans:shy:
原文章由 wpc 於 16-1-2007 12:03 PM 發表
Wii 暫時未有game吸引到我買:!
我係無雙超級fans:shy:

無雙 <~ 我以前都有打 ga ... 之前最後玩既應該 係 三國 2 ... 之後既因為覺得太過 差唔多 ... 所以冇玩了 ... 高達無雙 其實都有小小新鮮感 ... 不過都係 睇 左 game play 先算 ... 仲係覺得佢本身係一隻 ps2 game ... 現在係要加 d 野 上去 upgrade 到 ps3 ... 都唔知遲 d 會唔會出 360 版 or ps2 版 :^
買超音鼠~同原氏~ this 2 game is good~!
高達唔好買了~
RR7~中意玩RAC game is ok~!
其實ps3行貨有冇區碼?若帶去外國玩唔玩到外國d game:?
買(20GB)喇,只係跟1隻GAME,除左無MS讀卡槽外,其他料一樣
原文章由 gmcustrom 於 16-1-2007 01:21 PM 發表
其實ps3行貨有冇區碼?若帶去外國玩唔玩到外國d game:?

PS3係無區碼分的~ja係你部PS3係可以玩到日and美game
原文章由 X-JAPAN 於 16-1-2007 01:18 PM 發表
買超音鼠~同原氏~ this 2 game is good~!
高達唔好買了~
RR7~中意玩RAC game is ok~!

gundam...看官方示範就好...自己玩是另一回事
原文章由 X-JAPAN 於 16-1-2007 01:33 PM 發表

PS3係無區碼分的~ja係你部PS3係可以玩到日and美game

thx~:!
咁....我係咪應該遲D先買呢.....:?