Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: lonaifaat

魂Shop限定: SDX Heavy Weapon Command Gundam

原帖由 redfish 於 23-8-2009 12:25 PM 發表
COMMAND和HW COMMAND不同的, 而且真正喜歡COMMAND的, 一出時3XX已買左(瑞記批畀細鋪都要32X, 仲要冇贈品).
等到1XX先買的, 對COMMAND喜歡極有限, 相信唔會捨得買魂WEB限定

純粹表達意見
對 product 有愛唔一定要佢一出即買o既:(:(:(
唔通咁o岩果排我無錢買唔到就等同我對佢無愛嗎:78: :78: :78:
我唔係redfish大大,我唔敢話佢係咁意思
我只是"估計"佢係想講,劈價事件已經發生,呢隻HW COMMAND Gundam出魂WEB版可能係好事,
因為最少呢款企硬唔會水浸跳樓,喜歡COMMAND Gundam的玩家可以放心買,不用怕買了一兩個月後就跌價.
至於本來就唔買普通版既人,出多幾多款你地都唔會買,所以可以無視呢隻魂web版.
一早就應該咁出∼!:!

下圖為元祖版from Jp:
原帖由 K66 於 23-8-2009 05:24 PM 發表
我只是"估計"佢係想講,劈價事件已經發生,呢隻HW COMMAND Gundam出魂WEB版可能係好事,
因為最少呢款企硬唔會水浸跳樓,喜歡COMMAND Gundam的玩家可以放心買,不用怕買了一兩個月後就跌價.
至於本來就唔買普通版既人,出多幾多款你地都唔會買,所以可以無視呢隻魂web版.

正解. 對鋪家和玩家來說都是好事.
鋪家唔駛怕入錯貨, 因為根本唔會批畀鋪, BANDAI自己賣晒.
玩家可以直接同BANDAI買, 統一價格, 唔駛格價.
電鍍SDX KNIGHT香港魂WEB有售, 呢隻9成都有, 現在只係等BANDAI ASIA出訂購資料
怪不得好像比bb少了什麼,原來sdx只是normal版,當年武器合體真的好正:71:
吉翁的?????