Toysdaily 玩具日報

查看: 15371|回復: 20

魂Shop限定: SDX Heavy Weapon Command Gundam

相關帖子

重武裝 爽:43:
之前隻COMMAND咁難賣, 又勁跳樓, 呢隻出普通貨的話相信好少人會有興趣正價買, 出魂WEB限定算是好事

原帖由 redfish 於 23-8-2009 11:02 發表
之前隻COMMAND咁難賣, 又勁跳樓, 呢隻出普通貨的話相信好少人會有興趣正價買, 出魂WEB限定算是好事

頭批用2字尾買普通版既人,一定唔會認同你講係"好事"
不過商家睇法唔可能同玩家一樣既,明白.
而家仲多隻魂WEB版,咁隻普通版真係有望跳落魚半以下...
刚买了普通版的,现在又来搞限定 :oh:
已經對限定兩個字麻木哂
原帖由 K66 於 23-8-2009 11:47 AM 發表

頭批用2字尾買普通版既人,一定唔會認同你講係"好事"
不過商家睇法唔可能同玩家一樣既,明白.
而家仲多隻魂WEB版,咁隻普通版真係有望跳落魚半以下...

真正對呢隻HW Command有"愛"的玩家, 都是好事, 起碼唔怕買完即跳
原帖由 redfish 於 23-8-2009 12:16 發表

真正對呢隻HW Command有"愛"的玩家, 都是好事, 起碼唔怕買完即跳

買隻限定對沖~~~拉返平均佢...
點解我完全唔覺佢有野多左o既!?
原帖由 K66 於 23-8-2009 12:18 PM 發表

買隻限定對沖~~~拉返平均佢...

COMMAND和HW COMMAND不同的, 而且真正喜歡COMMAND的, 一出時3XX已買左(瑞記批畀細鋪都要32X, 仲要冇贈品).
等到1XX先買的, 對COMMAND喜歡極有限, 相信唔會捨得買魂WEB限定

原帖由 redfish 於 23-8-2009 12:25 發表

COMMAND和HW COMMAND不同的, 而且真正喜歡COMMAND的, 一出時3XX已買左(瑞記批畀細鋪都要32X, 仲要冇贈品).
等到1XX先買的, 對COMMAND喜歡極有限, 相信唔會捨得買魂WEB限定

呢隻應該有機會在香港魂WEB買到,搵有PAYPAL的朋友搞搞佢先.
HW 型好多有D興趣, 但係咪仲有一幅裝備可變坦克?

原帖由 redfish 於 23-8-2009 12:25 PM 發表

等到1XX先買的, 對COMMAND喜歡極有限

今次個情況係隻野8月頭出8月尾就跳, 頭尾一個月都無, 咁又唔可以話[等到1XX先買的, 對COMMAND喜歡極有限]既.

就算好喜歡, 出左一個月先入都唔出奇.

如果好似其它咁一年後跳先買就絕對係喜歡極有限.
原帖由 redfish 於 23-8-2009 12:25 PM 發表

甘我係原本都鐘意

但係一直都唔敢買

甘橋1xx 買到 衣家有呢隻魂店限定都會買既

甘即係咩:( :(
原帖由 改咩名好? 於 23-8-2009 02:37 PM 發表

甘我係原本都鐘意

但係一直都唔敢買

甘橋1xx 買到 衣家有呢隻魂店限定都會買既

甘即係咩:( :(

一直都唔敢買, 就是因為你並非真的喜歡他
如果呢隻HW Command唔係魂店限定, 相信大大你都照樣等佢個價跌到殘先買
我好記得我細路果時有呢隻HW COMMAND既正常版, 唔係SD
最記得個飛彈箱同埋支長炮可以加裝個架變狙擊MODE....