Toysdaily 玩具日報

查看: 11099|回復: 5

有存開山口公仔的大大入來睇睇

最近小弟開始為之前買左的山口公仔入袋
把d盒掉左佢

當然玩玩佢地先la
但發現佢地d膠出左d油出來
之前有大大講過,放出來display 下就無野
但問題唔止e個

小弟一路check d 山口公仔時
發現好多山口公仔的手都因為好久沒動而比d油食住左
如果唔係用山口的轉輪關節連接手同手掌的東西會好容易因此弄壞(e.g.xan-斬,帝王萬能俠,三一)
之後開始慢慢動下佢地d手(過程有點可怕,好似下下隻手掌會斷一樣):50:
最後都係有隻ova 紅色broken 斷左隻手:70:
所以小弟建議有存開山口的各位brother 開左盒後
把佢地d手掌先除下來分開放
唔係放左一段時間之後,d手掌有可能因食油而弄斷
而且山口e家d 產品的手掌都開始唔係用轉輪關節

p.s.幫山口限定帝王萬能俠同xan-斬除手掌時差d弄斷:55:
所以如果有大大真係想除佢地d手時真係小心d

另一方面,之前去銅鑼灣宇宙船見到山口eva01 同02,有張紙寫住緊急再製造= ="(o 左)
應該係再版,未進的大大可以留意下
我隻帝王差d死:61:
多謝大大提點, 我都係時候check check!!:67:
我已BROKEN咗幾隻,都係三一:56:
頭像被屏蔽
吓? 我買左好多山口但係未爛過喎 仲郁得好順:73: