Toysdaily 玩具日報

[xbox360] lost planet 小評...

星期5 入手 ... 琴日玩左一日, 現在玩到 mission 10 (easy mode)...
故事方面的感覺 ... hmm ... 同 GOW 差唔多 ... 一線發展, 冇迷題, 冇分支 ... 只係得 "殺呀" .... :ar:
玩法方面 ... 有得 drive 機械人, 而且唔指一種, 有 d 仲可以 變形, 有 d 又可以 飛 ... 可以講係我個人覺得 d 隻 game 最正既地方 ... 而 人 mode 的時候 ... 其實又係同 GOW 差唔多... 不過比起黎 ... LP 就 低B 好多 了 (會唔會因為我係 easy mode 呢 ... ) 如果 玩左 GOW 先 ... d 隻 game 會比唔到 滿足 咁大家 ... 對 CAPCOM 黎講 ... 今次真係 差左 d ... 唉 ... 冇乜打機都係 2~3年 ja ... 唔通 CAPCOM 的年代已過 :ice:

ps. :cool: 有冇 九菜 arrr .... 我隻 disk 試過 3~4 次 冇la la 跳碟 ... 佢又冇得 定時 save ... 如果去到 中間 跳碟 ... 又要由頭黎過 ... 好灰 .... 話時話, 有冇人有同樣問題 ?! :die:
未玩過唔知~~~
我玩過2個mission~~OK咁law~~唔可以叫好好~

彈game又未試過wow~
:cool:
我連gow都未買~~~仲灰:cool:
Big big so up to date!

I don't have it yet sorry!
原文章由 Vince 於 15-1-2007 10:29 AM 發表
星期5 入手 ... 琴日玩左一日, 現在玩到 mission 10 (easy mode)...
故事方面的感覺 ... hmm ... 同 GOW 差唔多 ... 一線發展, 冇迷題, 冇分支 ... 只係得 "殺呀" .... :ar:
玩法方面 ... 有得 driv ...

我覺得嫲嫲地law隻game,玩到開始揸机械人既時候,巳經唔想玩!:sleep::shiny:遊戲故事成份普通,之前未出時講到係威係細,但係玩過就覺得好悶:o,可能大多差唔多既game,:ar:所以WII部机好多人買,如果E類形GAME加入WII既JOYPAD,感就勁好玩:^特別好似rainbosix,ghostreon :)
原文章由 btjai 於 15-1-2007 02:36 PM 發表

我覺得嫲嫲地law隻game,玩到開始揸机械人既時候,巳經唔想玩!:sleep::shiny:遊戲故事成份普通,之前未出時講到係威係細,但係玩過就覺得好悶:o,可能大多差唔多既game,:ar:所以WII部机好多人 ...

"玩到開始&#25592;机械人既時候,巳經唔想玩"<~~~~~ 下 ... mission 1 都未到 ... 係 pre-chaper 時 打 green eye 已經有得 &#25592; 機械人 wor ... 而 mission 1 一開始亦有得 渣 ... 咁你 jack 係 幾時 開始 "巳經唔想玩" ? 唔係咁 早 化 ?:cool:

by the way ... 琴晚 finish 埋 mission 11 ... 爆左 easy 了 ... 老實講 ... 最後 大佬 都幾 易 打 ... and mission 11 亦都太短 ... 我居然唔洗 10 分鐘 finish ... 唉 ........ :cool:
原文章由 Vince 於 16-1-2007 10:02 AM 發表

"玩到開始&#25592;机械人既時候,巳經唔想玩"<~~~~~ 下 ... mission 1 都未到 ... 係 pre-chaper 時 打 green eye 已經有得 &#25592; 機械人 wor ... 而 mission 1 一開始亦有得 渣 ... 咁你 jac ...

咁快玩完~~~~~我睇來都可以等等二手市場wor:DD:DD
對這隻沒有很大期望.
現在努力打緊隻double agent.
爆完之後, 打算買隻gow來打.