Toysdaily 玩具日報

簡單但喜歡~御劍 冥夜~

:71: :71: i like it !!
原來樓上咁多位都係識食之人...:71:
佢後面絕對有一影既價值...
figma第一代股神應該係佢...

阿瞬軍曹,S20081997:
有興趣買隻玩下嗎?

chrischun,藍保:
可能係我玩FIGMA唔算多,只有幾隻,我覺得無左條裙阻住有D角度好擺D.

罪兄:
性感是有唔層次的,不過好些人覺得"露"就等於性感...無法.

iamsocheap:
咁就真係要研究下了.

hoying710:
我是先入手SIGUM的,不過都是喜歡冥夜多一點.

Avan:
無錢買...看著你的頭像...覺得有久說服力呢,哈哈.

Borbor:
THANK YOU!!

FLANKER:
哈哈,係,貝多芬,哈哈哈.

Noctilux:
呢隻我想買呀,我有睇漫畫的,不過太貴了.
:handshake: :handshake: :handshake:
原帖由 Noctilux 於 14-8-2009 04:42 AM 發表

前面亦不容忽視~~:!
原帖由 iamsocheap 於 13-8-2009 08:18 PM 發表
唔知會唔會出埋隻game其他角色....係就死得.......
仲要多數只係換頭先大獲...........:49:
頭像被屏蔽
原帖由 Noctilux 於 14-8-2009 04:42 AM 發表

呢隻你都有買,正~!
頭像被屏蔽
原帖由 warxv 於 14-8-2009 11:33 AM 發表
阿瞬軍曹,S20081997:
有興趣買隻玩下嗎?

chrischun,藍保:
可能係我玩FIGMA唔算多,只有幾隻,我覺得無左條裙阻住有D角度好擺D.

罪兄:
性感是有唔層次的,不過好些人覺得"露"就等於性感...無法.

iamsocheap:
咁就真係要研究下了.

hoying710:
我是先入手SIGUM的,不過都是喜歡冥夜多一點.

Avan:
無錢買...看著你的頭像...覺得有久說服力呢,哈哈.

Borbor:
THANK YOU!!

FLANKER:
哈哈,係,貝多芬,哈哈哈.

Noctilux:
呢隻我想買呀,我有睇漫畫的,不過太貴了.

DD 已經買窮咗我,已經冇能力買其他玩具 :59:
頭像被屏蔽
原帖由 藍保 於 13-8-2009 09:51 PM 發表

不是錯覺, 這是事實, 因為就是那美美的臀部, 雙腿無法向後擺高, 造成腳部有好大的限制, 之前好多款figma都不是緊身衣裝, 臀部又不是這樣設計, 所以會覺得冇之前既figma活動能力咁大
X2:80:
我隻麗香係日本入嫁, 跟本就大把貨, 仲有D大閘蟹既蟹味, 係冇行貨所以香港先冇渣...
之前仲有人兄串我話8算既話呢世都唔使旨意買到XD, 又話限定版出完就冇云云...
不過點計都貴過普通FIGMA, 因為佢跟埋本漫畫....
頭像被屏蔽
原帖由 Noctilux 於 14-8-2009 03:25 PM 發表
我隻麗香係日本入嫁, 跟本就大把貨, 仲有D大閘蟹既蟹味, 係冇行貨所以香港先冇渣...
之前仲有人兄串我話8算既話呢世都唔使旨意買到XD, 又話限定版出完就冇云云...
不過點計都貴過普通FIGMA, 因為佢跟埋本漫畫....

咁佢喺香港嗎,邊似你咁去日本買埋返黎喎 :DD
麗香你有冇出到post架? 想睇多啲:handshake:
我覺得個頭好細,唔合比例
:handshake: very nice!!!
原帖由 藍保 於 13-8-2009 09:51 PM 發表

不是錯覺, 這是事實, 因為就是那美美的臀部, 雙腿無法向後擺高, 造成腳部有好大的限制, 之前好多款figma都不是緊身衣裝, 臀部又不是這樣設計, 所以會覺得冇之前既figma活動能力咁大

但事實正常人既股關節果個位都係lock死大腿唔可以向後fing的, 唔信大大都可以試下 :DD

有玩個12吋figure的大部份素体都係咁設計