Toysdaily 玩具日報

睇到你怕 - 又係DX Armored VF-25S (多圖)

呂兄:呢隻野超正!可惜小弟訂親玩具果間舖老奉遲成兩星期先有貨,都係睇人地d相算啦!:71::71:  話時話,太座今勻冇話你同男性(機械人)約會嘛? :58:
好仔細的分析:71:
原帖由 Shiro 於 13-8-2009 02:42 發表
呂 CHing's objective report is much appreciated!  This info is valuable so that I can be more careful when I play mine.

I especially love your line of: "我:angry: :* :blame: 你呀,Bandai"

:71:

That's why I resist to the DX stuff of MF fm Bandai !! :78: :78:
真係模型比較SLIM WO:51:
原帖由 呂品器 於 13-8-2009 01:49 發表 [url=http://www.toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=3726307&ptid=105244]
1. 機翼兩粒"的"啤到唔知咩事...  根本塞唔入個裝甲窿...  我要挫返細先攝得入 :angry:

邊兩粒"的" ??

ps: DX Full Armored有d寡,有無諗住用埋模型d貼紙呢?

呢張比較真係正 :71:
無反應彈又真係有D問題...我都搵緊代替品...
原帖由 netvigator 於 13-8-2009 09:50 AM 發表

邊兩粒"的" ??

ps: DX Full Armored有d寡,有無諗住用埋模型d貼紙呢?

背翼果個plate  有粒的  飛機mode時lock住隻腳果粒 :64:

應該唔搞貼紙了...  我可能上Super Part display多  Armored好似好重好辛苦咁...
原帖由 呂品器 於 13-8-2009 10:12 發表

背翼果個plate  有粒的  飛機mode時lock住隻腳果粒 :64:

應該唔搞貼紙了...  我可能上Super Part display多  Armored好似好重好辛苦咁...

果粒真係難攪,最花時間係果度
要對齊要花d技巧,之前幾隻都無呢個問題~
點解模型靚咁多架 ?  

隻 dx 合金勁多細 parts 裝甲, 玩 o個陣一定一邊變型一邊跌一邊, 砌到我火滾

見過咁多大大分析, 都係唔買
原帖由 wiswis 於 13-8-2009 09:33 AM 發表
呂兄:呢隻野超正!可惜小弟訂親玩具果間舖老奉遲成兩星期先有貨,都係睇人地d相算啦!:71::71:  話時話,太座今勻冇話你同男性(機械人)約會嘛? :58:

可能聽得太多  我已經冇為意了 :(

其實呢排放暑假  老虎對我寬鬆左
report :71: X 10 , writer :71: X 10 ,toys :71: X 10 ( as a display ) ,toys :71:  X 3 ( as a toy ) , QC :53:  X 8 , bandai :53:  x 10 .
原帖由 呂品器 於 13-8-2009 08:27 AM 發表

Sorry 我隻25F係2版:64:

但係睇返  背部果舊part  同super parts果舊一樣要果四個洞  所以睇黎冇問題

唔使買過部都好o的, 唔該晒...
Thx 4 sharing~!:71:
原帖由 dragonman 於 13-8-2009 09:58 AM 發表

呢張比較真係正 :71:

點解隻DX 個大比位高左咁多? 隻模型係同褲頭平衡ga, 係咪可以調校既呢?