Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 用血汗錢組成的 YAMATO & BANDAI MACROSS 1/48 VF-1 機隊 !!

四個大字 - 超級壯觀!:52:
I start later than U
so............................................................................:oh:

if saw TV max n fat boy 1A , LV 1A n Angel Bird in Japan

pls PM me thx :64:
I start later than U
so........................................................................... ...
S20081997 發表於 14-12-2011 02:02 PM

S兄,please check pm >T<!!!
睇完大大o架 1/48 VF-1 機場咁壯觀... 要搵返 D Jessica C 相黎平行o下先:67:
謝謝XO大既起機壯觀相, 真係要俾隻手指你:71::71:
好強既飛機男...:67:
好想要的舊物,上個月在日本網站網購,點知道今日先至收到.

師兄多菜得很:$:$舊菜唔追了:79:而家追A廠荃:51:

原來TD主題區個菜檔無人好耐
我諗 YAMATO VF-1 1/48 可能更加無人玩了
上個月生日後追了架LV 同大家分享下
VF 1A-LV 小隊 3機齊發!

now less people play across since in's shop was gone
由於TD主題區個菜檔休息,在這POST 下我的機隊近況.

用血汗錢組成的 YAMATO MACROSS 1/48 VF-1 機隊!!

唔知有咩網站可以免費POST 相,想同大家分享都咁難唉.......

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
xoxokin 發表於 3-10-2017 10:43 AM
唔知有咩網站可以免費POST 相,想同大家分享都咁難唉.......

Facebook相可以分享上td…不過有機會隔-排俾fb改動就甩左要再搞…
好想睇師兄既珍藏啊!可惜d相……

近來的VF 1相片

https://www.facebook.com/photo.p ... ype=1&theater&ifg=1