Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 用血汗錢組成的 YAMATO & BANDAI MACROSS 1/48 VF-1 機隊 !!

等小弟多口答一個

係1/48 VF-1A Low Visibility
呂品器 發表於 8-6-2011 10:55 AM

THANK YOU 呂兄!!

我睇完本書中毒後才入兩架LV 的,就是這幅圖!!
1/48 Max+Kakizaki:63:, 1/48 Max+kakizaki TV:63:, 1/48 SSP:63:Low Vis:63:
:sad:怨念是永不息止
何其壯觀 :$

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 11 字節系統限制: 15 到 10000 字節
THANK YOU 呂兄!!

我睇完本書中毒後才入兩架LV 的,就是這幅圖!!
xoxokin 發表於 8-6-2011 11:06 AM

毒到丫 :50:

不過原來係應該四隻灰機啵... :57:
回復 108# xoxokin

這種書還是不要買的好 會害死人的
毒到丫

不過原來係應該四隻灰機啵...
呂品器 發表於 8-6-2011 11:44 AM

4隻!!要好多錢 架,O甘求其買兩架VF 1A 自己嘖灰色啦 >T<
回復  xoxokin

這種書還是不要買的好 會害死人的
ccyaxyz 發表於 8-6-2011 11:45 AM

最慘睇完第二本,太空封面果本,兩架VF-1J stealth type with ssp 唔該 >T<
好奇的是 這種書裡面有不少機體顏色是還沒出過的的 經過拍照之後也都很好看 Y社怎不趁怎機會出機體再大撈一筆 俺也蠻心動的= =
最慘睇完第二本,太空封面果本,兩架VF-1J stealth type with ssp 唔該 >T<
xoxokin 發表於 8-6-2011 11:59 AM

咩呀...  封面機身唔係白色架咩?:?
但是我想用LV灰機加stealth type 果SET SSP ,所以入了兩架VF-1J stealth type with ssp >T<
但是我想用LV灰機加stealth type 果SET SSP ,所以入了兩架VF-1J stealth type with ssp >T
xoxokin 發表於 8-6-2011 02:47 PM

有黑色淨SSP架嘛!

不過又真係少見過bundled set...
:):)
your VF-1 team great a lot !! :$
最後2架VF-1J + SUPER PARTS SETS 歸隊,我的VF-1 1/48機隊完成啦!!

壯觀過赤立角呀...讚:71:
正呀!好多飛機:shiny::shiny: