Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: cartoon

heineken truck.... .... ....heineken truck.... .... ....

原帖由 大舊金 於 10-8-2009 12:45 PM 發表

:34: 上次可口可樂x住好d果兩塊留言版每間鋪咪又係得幾套,換左幾日我都唔豬,不過最後7仔妹妹都有計私人留兩套比我,等我今晚過去R下佢爛腳先

我話係7仔妹妹私人留言比您就真.... ....
已入手...唔錯唔錯(每款2罐+9.9換...另外八到每間7仔暫時每款得2-4架)

原帖由 hehemimi 於 10-8-2009 06:56 PM 發表
已入手...唔錯唔錯(每款2罐+9.9換...另外八到每間7仔暫時每款得2-4架)
:77:係咪4款入齊ar.......真係恭喜....恭喜.............但我見好多7仔已經冇貨la......
原帖由 cartoon 於 10-8-2009 11:54 PM 發表
:77:係咪4款入齊ar.......真係恭喜....恭喜.............但我見好多7仔已經冇貨la......

甘抵甘靚緊係入齊啦....攪到我成身酒氣...
頭像被屏蔽
原帖由 bad-aries 於 11-8-2009 17:42 發表

哎呀, 我沈晚唔記得左去換呀, 睇怕今日都......  :ice:

:34: 今日行幾間都見有得換,但我覺得一般,所以一架都無換
Wow , not bad!!
頭像被屏蔽
原帖由 bad-aries 於 12-8-2009 03:50 PM 發表

沈日去過兩間都無得換喇.  :ice:
:34:話唔定連 大舊金 都換唔到.... ....咪話唔靚一部都無換lor.... ....
原帖由 cartoon 於 12-8-2009 09:06 PM 發表
:34:話唔定連 大舊金 都換唔到.... ....咪話唔靚一部都無換lor.... ....

原帖由 大舊金 於 11-8-2009 09:14 PM 發表

:34: 今日行幾間都見有得換,但我覺得一般,所以一架都無換

係喎...既然"覺得一般"(7仔囡囡唔係留左俾您?依度又有close-up相preview,間間都有貨)..又何來要"行幾間"去問...有可疑...金金!:58:

原帖由 hehemimi 於 12-8-2009 09:23 PM 發表

係喎...既然"覺得一般"..又何來"行幾間"去問...有可疑...金金!:58:
:34:金金行古惑嫁.... ....信佢一成都死得la.... ....
頭像被屏蔽