Toysdaily 玩具日報

查看: 11848|回復: 26

heineken truck.... .... ....heineken truck.... .... ....

:78:同大家分享下早幾日嚮7仔換既heineken truck.... ....一套4款.... .....詳情去7仔睇la.... ....

車身造工尚算精美....拖頭車殼是金屬製造....除了貨櫃圖案是膠貼外其餘都是移印拉花....比例約1/76....

:shiny:夏日冰封版.... ....呢部最型....

:!全球喝采版....
....呢部最cool....

:74:一路暢飲版.... ....呢部最有特式....

:)與眾同歡版.... ....呢部製作精美細緻....

換購價真係平,靚,正......一套4款......第一日樓下間7仔早上已換購一空....好彩另一間有貨... ...每間7仔只得3套....有興趣既大大不防去睇睇....

:64:多謝觀賞.... ....

黑色個部好型.
上面個條友乜水,用廣告洗版.

原帖由 K66 於 10-8-2009 07:02 AM 發表
黑色個部好型.
上面個條友乜水,用廣告流版.

:handshake: 部部車都好靚...

引用:
hehemimi 向您報告以下的帖子,詳細內容請訪問:
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... p;page=2#pid3709676

他/她的報告理由是: 此文章與主題無關..亦有連結到可疑網站,特向您報告

He is the strongest SPAM member and post more than 300 threads in TD.  Need to tackled by Vince directly.
  :70:

(Cause I can only delete his post one by one.....................)
我們要唔要好似個廣告甘樣尖叫?? ~~~~~~呀~~~~~~~~~:no: :no: :no: ~~~~~~
原帖由 Quentin 於 10-8-2009 10:15 AM 發表
我們要唔要好似個廣告甘樣尖叫?? ~~~~~~呀~~~~~~~~~:no: :no: :no: ~~~~~~

we need!
~~~~~~呀~~~~~~~~~:no: :no: :no:

hahaha so funny
頭像被屏蔽
原帖由 Grimlock 於 10-8-2009 12:03 PM 發表

we need!
~~~~~~呀~~~~~~~~~:no: :no: :no:

hahaha so funny
:no:我又..........................呀....呀......呀.........呀........係時候要"啤啤"佢la...........................不過成幾車啤酒真係"隊"瓜您呀.... ....:no:
:no: :no: :no: 哇哇哇~~係靚wor~~
原帖由 bad-aries 於 10-8-2009 12:09 PM 發表
唔該晒樓主, 一陣去睇下.  :he:
:he:搶手貨.... ....要手快.... ....
:34: 今晚過隔離問下7仔妹妹有無貨先
原帖由 大舊金 於 10-8-2009 12:22 PM 發表
:34: 今晚過隔離問下7仔妹妹有無貨先
:p今晚?......記住戴"袋".... ....買啤酒呀... ....呢個post出街下午可能冇晒貨la.... ....
頭像被屏蔽
原帖由 bad-aries 於 10-8-2009 12:35 PM 發表

哎, 但係小的都要到6點先可以出去睇.  :no:
7仔經典宣傳口號"梗有一間係左近"..... .....希望您買到la.......
原帖由 cartoon 於 10-8-2009 12:34 發表
:p今晚?......記住戴"袋".... ....買啤酒呀... ....呢個post出街下午可能冇晒貨la.... ....

:34: 上次可口可樂x住好d果兩塊留言版每間鋪咪又係得幾套,換左幾日我都唔豬,不過最後7仔妹妹都有計私人留兩套比我,等我今晚過去R下佢爛腳先

原帖由 大舊金 於 10-8-2009 12:45 PM 發表

:34: 上次可口可樂x住好d果兩塊留言版每間鋪咪又係得幾套,換左幾日我都唔豬,不過最後7仔妹妹都有計私人留兩套比我,等我今晚過去R下佢爛腳先

我話係7仔妹妹私人留言比您就真.... ....