Toysdaily 玩具日報

查看: 7393|回復: 17

好可能係第一次入 Medicom 的決擇 - V3 vs 男人之浪漫 (煩請大大比比意見心得吹吹水)

未買過 Medicom figure 我估好多大大都知 (好可能):34:
拉打小弟只喜歡 V3 (電腦奇俠又唔出ver.2......:56:.)
哥布奶就真係男人o既浪漫:52:

好難決擇:55:

煩請大大比比意見心得吹吹水:77:

原帖由 locat 於 6-8-2009 10:20 AM 發表
未買過 Medicom figure 我估好多大大都知 (好可能):34:
拉打小弟只喜歡 V3 (電腦奇俠又唔出ver.2......:56:.)
哥布奶就真係男人o既浪漫:52:

好難決擇:55:

煩請大大比比意見心得吹吹水:77:

買男人的浪漫----哥布拉  :!

V3 隨時有 V3 :DD
i dun like medicom ,both also won`t buy  :ar:
If I were you, I would buy both of them since the reports of both are OK so far! :58:
V3 - 保持水準

哥布拉 - 超水準
哥布拉 - 最多兩劑斷尾

V3 - 拉打系列開左個頭.....不治之症......:77:
C 兄我簡咗哥布拉:1.哥布拉好少出新version but V3已經出咗幾個version
2.兩個件衫遲D都會溶 哥布拉可以容易D車過件!
3.拉打系列咁多要齊嘅話........:(

以上純粹個人睇法不喜勿插
哥布拉,V3買到年尾都應該買得返.
Thanks all 大大保貴意見 !!!:77:
噤真係好似 "男人之浪漫" 緊要 D 噤 wor !!!! 我好浪漫o家嗎 !!!!:52:

:67: 哥布拉
原帖由 wopa1969 於 6-8-2009 13:14 發表
C 兄我簡咗哥布拉:1.哥布拉好少出新version but V3已經出咗幾個version
2.兩個件衫遲D都會溶 哥布拉可以容易D車過件!
3.拉打系列咁多要齊嘅話........:(

以上純粹個人睇法不喜勿插

:44: v3果件係布黎!唔會溶
原帖由 大舊金 於 6-8-2009 14:54 發表

:44: v3果件係布黎!唔會溶

小心條腰帶滲色就真.

回覆 12# 的文章

:69: :69: :69: :69:
哥布拉:67:
Medicom 拉打係一個黑洞,我已經出吾番黎!:56: 未入吾好入啦!