Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: warxv

人車盟~HA大黃蜂~

Brother warxv, I seldomly respond to TF posts as it is not my cup of tea:64: (and I haven't seen its movies:shy:) .  This time, after seeing your review, I have no choice but to give a :71:  to the toy and your photos of course.  I find the figure of Sam is very good and, as you said "一人一車的配合玩起來是有趣得多".  It also makes the whole toy more "real", in my opinion.:73:

I am afraid that it may be my first TF toy.....:43:

xoxokin:
THANK YOU!!

番薯農人,阿瞬軍曹:
女角個樣就預左的了,SW女皇都無幾隻可以見得人的...問題係有幾差.

gundam881,lamdog123:
我剛出就入手了270蚊,在荃灣買的.現在都過左咁耐應該再平D了吧?

F-14:
THANK YOU!!
電影就可以不看了,特別如果不是FANS...幾爛的.
玩具就整系列來說最好是L級的柯伯文,當然同天火合體之後更正,但好貴,一隻是OVER 400,兩隻要800左右...
之後我就到呢一隻BEE了,我覺得幾好玩,又唔太貴可以考慮呢!
有趣味的報告分享:71: , 但其中 "車尾變成小腿的部份在車牌的位置是可以打開的,但說面書是沒有指出的" , 其實說明書是有提到, 但是在背頁約中間位置!
:71: :71: :71:
好正的HA. 如果見到你所講的2魚我會入左!!
頭像被屏蔽
吾知道GTR文有無人可以坐呢?
又有無大大知道有咩人形玩具可以坐入GTR文度?