Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 計六六

高達磁石扭蛋

頭像被屏蔽

回覆 14# 的文章

有D印象不過好似係潛嘅,D波套咗喺張紙上半部,下半部潛紙仔,如果有錯請指證謝謝:77:
原帖由 squareone 於 6-8-2009 11:03 PM 發表
曾經有, 以一籃籃計, 仲有款係同一機体但不同動作, 單色膠, 比呢款磁石大隻d, 若然好彩抽中大獎, 有大約1/100般大的單色膠機体(有自護同勇士)... 但因搬屋, 葬身屎海:30:

我有見過超巨大o既紅彗星實心軟膠公仔抽,細個以為佢係擦紙膠,點知越擦越黑...
同樣,由於體積太大,又係要扭中有中獎字條o既扭蛋,然後入士多換領公仔!
個公仔係組立式o架。
原帖由 計六六 於 6-8-2009 11:13 PM 發表
有D印象不過好似係潛嘅,D波套咗喺張紙上半部,下半部潛紙仔,如果有錯請指證謝謝:77:

潛紙仔抽高達,未試過呀!通常呢種檔口都係阿婆經營,本小利大,據聞有d係抽獎金架,係細路仔o既燒金窩!
原帖由 squareone 於 6-8-2009 11:03 PM 發表
曾經有, 以一籃籃計, 仲有款係同一機体但不同動作, 單色膠, 比呢款磁石大隻d, 若然好彩抽中大獎, 有大約1/100般大的單色膠機体(有自護同勇士)... 但因搬屋, 葬身屎海:30:
喺唔喺lee D

重有Macross

如果重有嘅大大貼D相一齊分享吓謝謝:77: