Toysdaily 玩具日報

查看: 15301|回復: 15

屎老竇咁款的仙女座神聖衣-[瞬](^^)

一個正常人最基本&#22021;表情大致上都會有[喜怒哀樂愁]。但作&#29234;神聖衣第2彈&#22021;呢隻仙女座-瞬,我真係勁佩服佢!因&#29234;&#21946;故事上佢&#21707;(5小強)已經辛辛苦苦打到&#22175;最後一戰<冥王哈迪斯極樂世界>,而佢竟然成個...成個...成個驚都未驚過咁&#22021;款~[面無表情]!?!

神聖衣仙女座件聖衣&#38996;色係淡&#21655;D,不過幾得wo(^^)看似普通但玩起上&#22175;都幾食力,特別係條[交叉旋轉橡膠孖金鏈]!我真係&#21998;&#21655;好多時間&#21946;呢條鏈處(==)左穿右插~其實只要[細心]睇清楚&#35500;明書紅色同黃色之分...都幾簡單&#22021;XD  係呀~組合呢條鏈時小心D呀,因&#29234;D凹凸位唔係咁平均。好似我&#22000;條咁,凸位太粗;凹位太幼,組合到有個窿就快斷啦(><)

更詳細更多圖,歡迎光臨我Blog吧(^^)http://hk.myblog.yahoo.com/kaihins
:61: :61:
不好再引我啦- -
話左唔買呢隻架啦:help:
再係咁實遲早忍唔住:(
大大&#22021;相毒得很哦~  :help:
瞬、星矢, 我說過唔會開門&#13774;~ :no: (啪啪啪, 啪啪啪) 請不要再敲門了~ :no:

哈哈~~ 小弟都係比佢兩個破o左戒:79:
正ar...我係啊瞬 super fans...
但一隻都冇買到:34:

希望佢出個啊瞬系列 boxset:58:
good pic:71:
但係佢兩隻眼係咪好似分開望咁, 好散, 冇左focus咁?
原帖由 saint69hk 於 29-7-2009 01:57 AM 發表

希望他日出神聖衣 Boxset!! :shiny::shiny::shiny:
正圖~ 其實我都覺得哩款幾難砌~
如果太深色少少會好睇好多:sad:
不過都好正了:shy:
原帖由 adriank 於 29-7-2009 12:19 AM 發表
:61: :61:

:$:$

原帖由 stephen727 於 29-7-2009 12:47 AM 發表
不好再引我啦- -
話左唔買呢隻架啦:help:
再係咁實遲早忍唔住:(

(放毒)唔好忍啦,神聖衣5隻&#21867;。
而且1年1隻...好易收&#22021;:shiny:

原帖由 fktuen 於 29-7-2009 12:48 AM 發表
大大&#22021;相毒得很哦~  :help:
瞬、星矢, 我說過唔會開門&#13774;~ :no: (啪啪啪, 啪啪啪) 請不要再敲門了~ :no:

(啪啪啪, 啪啪啪) 瞬,星矢[快D開門呀]!!!
出邊好凍呀(><):shy:

原帖由 Nash 於 29-7-2009 01:06 AM 發表
哈哈~~ 小弟都係比佢兩個破o左戒:79:

破得好:p

原帖由 saint69hk 於 29-7-2009 01:57 AM 發表

[我係啊瞬 super fans...但一隻都冇買到]:Q
唔會出Boxset架啦,所以快D入呢隻神聖衣仙女座啦:handshake:

原帖由 choikitcheong 於 29-7-2009 02:05 AM 發表
good pic:71:

Thank You:43:
我會繼續影更多好相架啦XD

原帖由 gogoackman 於 29-7-2009 02:11 AM 發表
但係佢兩隻眼係咪好似分開望咁, 好散, 冇左focus咁?

你齋玩時係唔會有呢個問題出現架。
但一影相,[佢就&#22175;啦]:53:
所以真係影到我....->:70:

原帖由 fktuen 於 29-7-2009 02:21 AM 發表

希望他日出神聖衣 Boxset!! :shiny::shiny::shiny:

畀多幾年時間,等神聖衣齊人,我反而覺得呢個可能咧:ice:
不過我唔會買:DD

原帖由 ONEJUN 於 29-7-2009 07:42 AM 發表
&#25442;&#20010;冥王瞬&#22836;啦~

我冥王冇拆過,一直&#21946;盒處[未蘇醒]:35:

原帖由 kris 於 29-7-2009 08:10 AM 發表
正圖~ 其實我都覺得哩款幾難砌~

絕對係:31:
麻煩&#21946;D鏈處,(影相)一直要換&#22175;換去:79:
頭可動度又唔高:56:
不過玩&#21655;后幾鍾意啦:DD

原帖由 分手勿語仔 於 29-7-2009 08:55 AM 發表
如果太深色少少會好睇好多:sad:
不過都好正了:shy:

我都想佢深色呀:die:
但無奈~:blame:

原帖由 kaihins 於 29-7-2009 09:25 AM 發表

:$:$

(放毒)唔好忍啦,神聖衣5隻&#21867;。
而且1年1隻...好易收&#22021;:shiny:  

我估會係6隻&#21865;~ 好想要亞典娜神聖衣 :D

=========================================

(啪啪啪, 啪啪啪) 瞬,星矢[快D開門呀]!!!
出邊好凍呀(>:70:  ...

(門開了一半) 我個銀包仲凍呀 :no: 你睇我凍到由 pat pat 漫延到全身就知啦 -->  :ice:
You are right. They all have no "老竇" already :68:

I just think that the face is too pale. Looks very sick (might be after released from Hades' control   :34: )
我整條鍊都整左好耐..睇圖都唔明.之後跟大大您的圖黎裝...都叫做整到..不過好似唔同款既..:71: