Toysdaily 玩具日報

永遠唔會完既漫畫...

原帖由 香港人 於 28-7-2009 01:05 發表
:he: 古惑仔...

而家講埋陳浩南食白粉..真係無哂轎,睇泥都到尾聲啦:67:
原帖由 side3net 於 28-7-2009 01:55 AM 發表

我記得呢條粉腸早年話自己玩緊PSO 而休刊..
玩玩下後尾連Newtype都摺埋.
家下復刊左都一段時間
好心佢勤力小小啦, 等死人咩.

睇下人地安彥良和, 美樹本果d幾咁勤奮....
人地都係動畫出身架姐..

永野護是在動畫《重戰機L-Gaim》成名的... 所以也是動畫出身吧...

因為《五星物語》的故事已經在年表裡披露晒... 所以唔係咁符合喱個Topic的要求... 想永野大神繼續畫落去可以話一廂情願... 依家倒不如由得佢... 有得睇就當Bonus啦...

如果話未完的漫畫... Clamp 的《X》應該算係代表喇...

呵呵呵...

小櫻上
原帖由 verywai 於 28-7-2009 02:28 AM 發表

咩陳浩南OUT到要食白粉, 而唔係索K食可樂....
龍虎門一早完左啦,依家哩本新架~~
天下,黑豹就真係死唔斷氣喇:71:
原帖由 路人丙 於 28-7-2009 10:27 AM 發表
天下,黑豹就真係死唔斷氣喇:71:

:53: 一直都唔肯完,又唔肯去出新書諗新古仔,呢個馬sir:53:
原帖由 verywai 於 28-7-2009 02:28 AM 發表

:47: :47: :47: 陳浩南食白粉.............
原帖由 基拉 於 28-7-2009 10:30 AM 發表
:53: 一直都唔肯完,又唔肯去出新書諗新古仔,呢個馬sir:53:

馬sir以前好大義凜言,又話唔會做爛本書乜乜七七咁,
至從公聽會輸左比肥良之後,對眼從始變左$$......
:42: :42:
原帖由 貨車仔 於 28-7-2009 10:31 AM 發表
:47: :47: :47: 陳浩南食白粉.............

仲要比條o靚仔打到要認輸:42:
原帖由 路人丙 於 28-7-2009 10:35 AM 發表

馬sir以前好大義凜言,又話唔會做爛本書乜乜七七咁,
至從公聽會輸左比肥良之後,對眼從始變左$$......
:42: :42:

算把啦,而家大粒d既我覺得得黃生有heart去做
原帖由 路人丙 於 28-7-2009 10:36 AM 發表

仲要比條o靚仔打到要認輸:42:

:50: 咁好心佢快d結尾算啦
原帖由 基拉 於 28-7-2009 10:37 AM 發表
算把啦,而家大粒d既我覺得得黃生有heart去做

冇錯,黃玉郎雖然貪錢,但佢真係有心搞好香港既漫畫~~
原帖由 路人丙 於 28-7-2009 10:26 AM 發表
龍虎門一早完左啦,依家哩本新架~~

新既米即係食老本, 即係未完囉...
原帖由 路人丙 於 28-7-2009 10:40 AM 發表

冇錯,黃玉郎雖然貪錢,但佢真係有心搞好香港既漫畫~~

龍虎門一開五..又加上本本書都要落自己名話自己有份.
實情佢本本書都無份做. 我對呢D行為係好反感下.
柯南:45: