Toysdaily 玩具日報

今日送左個新櫃來~~~~

Your cabinet is very cool,
please also PM me the info. I want to make one after I move.

Thank you ching
太震撼 :66: :50: :x :time:
期待大大完成嘅post:D :handshake:
頭像被屏蔽
it is so nice:71: , can you pm me also ?
THZ for sharing! :58:
原帖由 squareone 於 20-7-2009 06:06 PM 發表
做o左幾銀?
邊度開燈?
梯級式層板, 好!

成個9500 不過係朋友價格
開燈位係玩具櫃入面中間個白色版度
請教一個問題,當櫃子裡的背光燈管壞了您要如何更換?
我之前有想過做背光燈的櫃,但除非是櫃子後方沒牆壁,不然勢必要把玩具移開從前方換燈。
要不就整櫃拉出來換管,但會不會震動到玩具?!
頭像被屏蔽
真的好正~我都搬新居中正想買一個櫃.
出面買1x1尺都要2xxx..其實咁大個都算平啦..
搞到我都想整番個..:58:
Sir, please PM me too...million thanks!  :handshake:
真係好正…期待你放野
想问问.你个柜造价多小?
原帖由 椒皮 於 20-7-2009 10:23 發表
已pm 給各位了 ~~~~我fd 都係玩玩具的~~~
so 你放心同佢講你想放d 咩就得

好似係度幫佢賣廣告咁~~~:73:

PM me 2:58:
原帖由 椒皮 於 19-7-2009 22:54 發表
多謝大家既支持, 其實唔係我有錢間屋大
只係因為我住村屋,所以空間多少少JA
呢幾日忙緊執屋, 要自己換水侯個D :59:
未有時間上架............我都好想快D搬晒佢地入去

等你............:) :) :)
昨更開始入櫃,到依家為止.....完成度係20%