Toysdaily 玩具日報

今日送左個新櫃來~~~~

原帖由 椒皮 於 18-7-2009 23:22 發表
今日個櫃终於來到:43: :43: ,
放層板都放左我成個下午:59:
先貼貼未放玩具既相
放好晒再貼上來

http://farm4.static.flickr.com/353 ...

HOW MUCH MAN?:58:
多謝大家既支持, 其實唔係我有錢間屋大
只係因為我住村屋,所以空間多少少JA
呢幾日忙緊執屋, 要自己換水侯個D :59:
未有時間上架............我都好想快D搬晒佢地入去
上架應很壯觀 , 期待樓主上架 !!

:71: :71: :71:
請問大大可否pm比我在那裡做的,謝謝:77: :77:
這個櫃子真是太讚了~
尤其是那個側櫃~真是將空間運用到極限~
好讚的櫃子~可以擺上很多很多收藏~
真是羨慕大大耶~

小弟都想擁有一個這麼正點的櫃子~
:30:
可否pm 您朋友聯絡方法/柜尺寸/同大約價錢(非友情價)畀我地參考?:D
me 2  i want to make this please pm me
me 3
已pm 給各位了 ~~~~我fd 都係玩玩具的~~~
so 你放心同佢講你想放d 咩就得

好似係度幫佢賣廣告咁~~~:73:
原帖由 椒皮 於 20-7-2009 10:23 AM 發表
已pm 給各位了 ~~~~我fd 都係玩玩具的~~~
so 你放心同佢講你想放d 咩就得

好似係度幫佢賣廣告咁~~~:73:

順手PM埋我丫唔該, 我用來放12寸GA~
Excellent Cabinet! Support :71: :71: :71:
快d放埋d玩具入去啦 :p
:50:
正!!我最最欣赏你个柜侧边的设计,又可以摆D细件野,好靓!唔使侧面睇就系一块木板!
如果我要再做新柜,都要参考呢个概念!:71: :71: :71: :71: :71:
can you pm me as well?
I want to order a similar one
thank you! :handshake: