Toysdaily 玩具日報

查看: 4217|回復: 12

見 Lavina即轉軚獨轟周秀娜

計劃於書展開幕當日靜坐的反 o靚模召集人 Isaac(張振海),昨日在中環跟 Lavina進行歷史性「破冰」會談。
未見 34E的 Lavina時, Isaac只知對方性感,但經過 60分鐘促膝長談後, Isaac自言對 Lavina徹底改觀,大讚她思想理性,
矛頭又轉向另一 o靚模周秀娜,直斥獻吻會跟書展無關。

身為反 o靚模網民之首的張振海,昨日與 Lavina相約在中環一餐廳內進行對談,因先前曾屢次隔空過招,
有過種種誤會,起初兩人均表現拘謹,雖然相鄰而坐,但彼此間隔着十丈遠距離。 18歲的 Isaac面對 34E的 Lavina更表現得頗不自然,
還是 22歲較成熟的 Lavina先打破隔膜,主動坐近 Isaac身旁,並在自備的《夏之盛放》寫真集上簽名送給 Isaac,
其後 Lavina推銷自己的寫真集時, Isaac也投以欣賞目光。

:34:
呢條友勁呀

人地排生排死都未必見到真人仲一對一,收簽名寫真
佢持相反意見即刻得米
原帖由 mirage 於 18-7-2009 03:43 PM 發表
呢條友勁呀

佢持相反意見即刻得米
策略成功

條友好招
原帖由 Shini 於 18-7-2009 04:47 PM 發表
策略成功

條友好招

X2~~~~~叻仔~~~~
原帖由 mirage 於 18-7-2009 03:43 PM 發表
呢條友勁呀

佢持相反意見即刻得米
:he: m記...咁我地快d開返個反日本av女優嘅大联盟啦...........

原帖由 貨車仔 於 18-7-2009 20:41 發表
:he: m記...咁我地快d開返個反日本av女優嘅大联盟啦...........

車爸唔好咁傻啦,比二萬日元就可以參加攝影會的了,可動真人任擺姿勢任你影相

喜歡的話看準機會參加演出還有出鏡機會

邊駛咁hard plastic地搏出位
原帖由 mirage 於 18-7-2009 08:49 PM 發表

車爸唔好咁傻啦,比二萬日元就可以參加攝影會的了,可動真人任擺姿勢任你影相

喜歡的話看準機會參加演出還有出鏡機會

邊駛咁hard plastic地搏出位
:he: 但係果位張生又食飯又收禮物咁...太開心喇.......
原帖由 貨車仔 於 18-7-2009 20:52 發表
:he: 但係果位張生又食飯又收禮物咁...太開心喇.......
咁佢得18歲,好易滿足
原帖由 mirage 於 18-7-2009 20:54 發表
咁佢得18歲,好易滿足

上一上fb就上左位~犀利~~:78:
目的達到~~
原帖由 Shini 於 18-7-2009 16:47 發表
策略成功

條友好招

真好計呢~
搞咁多嘢都係為識女啫, e 家做到朋友真係恭喜哂佢囉! :77:

如果周秀娜私底下同佢咀兩三嘢, 佢可能亦會從此改觀都未定 :p
原帖由 莫探員 於 19-7-2009 00:09 發表
私底下就唔會剩咀,黎個床上運動啦...........:34:
邊有咁美好呀...
可能約左出黎比人唔知點教訓,又唔出得聲呢...
那個男兒不好色:36:
但那個Isaac也太無原則了....