Toysdaily 玩具日報

查看: 17290|回復: 28

[多圖] ROTF legend class devastator 入手 [多圖]

NO.1 Overload

robot mode

NO.2 MIXMASTER

robot mode

NO.3 RAMPAGE

robot mode

NO.4 SCAVENGER

robot mode

No.5 SCRAPPER

Robot mode

No. 6 LONGHAUL

Robot mode

No. 7 HIGHTOWER

Robot mode

COMBINE

THE DEVASTATOR

日版包裝 係靚D

細細隻可以做到 獨立變型 真係好正:71:

不過 要學下REPAINT 先

SCAVENGER 好得意...Q版咁~
係呀
個樣好似隻狗咁
what are they? :34: :34: :34:  how come there are 7 of them:76:
原帖由 what 於 18-7-2009 01:55 PM 發表
what are they? :34: :34: :34:  how come there are 7 of them:76:

movie 建造派,,本身就係7合體..呢個版本先完整

回覆 5# 的文章

正解~~!!
頭像被屏蔽
細都做到, 大的反而獨立變唔到機械人.. 好明顯無誠意.
買細好過
原帖由 dogjumpjump 於 18-7-2009 02:12 PM 發表
細都做到, 大的反而獨立變唔到機械人.. 好明顯無誠意.
買細好過

咁套電影入面, 合體做devastator的工程車, 同其他獨立變型的工程車的確係冇關係喎, 只係車款一樣
最多只可以叫大版本係"跟電影", legend版本係成全各支持者的version:78:

其實有可能就係因為legend版咁細隻, 先可以做到獨立變+合體
因為細細隻, 就可以有藉口將獨立變型的結構簡單化, 設計到以大合體為前題
如係大隻版本, 果6 (7)部工程車都係好似legend版本咁獨立變型法, 大家一樣接受唔倒:cool:
設定係 7 工程車合體..各自可以獨立變形..只係movie 冇變..上去 鬼佬壇 同 維基 or 孩之寶 個網有講!!

一日o的TF2 toy 未出晒..都未知會唔會有大隻o的o既合體 devastator , 唯有等..唔出就慳番!:73:
設定中HIGHTOWER沒有robot mode的

原帖由 ronaldob 於 18-7-2009 03:50 PM 發表
設定係 7 工程車合體..各自可以獨立變形..只係movie 冇變..上去 鬼佬壇 同 維基 or 孩之寶 個網有講!!

一日o的TF2 toy 未出晒..都未知會唔會有大隻o的o既合體 devastator , 唯有等..唔出就慳番!:73:
原帖由 redfish 於 18-7-2009 03:59 PM 發表
設定中HIGHTOWER沒有robot mode的
繼續留意鬼佬o的漫畫就會見到. 文字上交代是有的!
合完得咁細隻架喳?!汪我仲以為隻野有V-L級的位量,有少少入佢既念頭..但而家實物就.....係我期望太高?:66:
但都感謝樓主分享靚相:35:

回覆 12# 的文章

都有成10CM 高GA

仲好慳位TIM

:34:
我就覺得好正
必入:43:

回覆 14# 的文章

雖然好正

不過原來我買貴左好多呀 ><:79: