Toysdaily 玩具日報

查看: 9330|回復: 19

T-800 人皮面具ver.

雖然已經訂左HT個兩款T-600....但在下為人心急....等唔切....
手痕用新世紀合金嘅T-800...砌隻人皮面具ver.黎過癮吓...:he:

面具,火神, 彈倉...係用PLAYMATES隻10" T-600嘅物資....見吉吉做緊8折...買左隻黎改造用....

套爛衫就用屋企D剩餘物資...軍服一套...用CUTTER割呀~割呀~...割到溶溶爛爛咁..再加D布帶同彈匣袋組成....
鞋係用DML德軍靴CUT短....

睇睇吓...哩個造型好有德州電鋸殺人狂feel....同時爛身爛世...又有喪屍feel...比支電鋸佢唔知會唔會夾d呢....

面具後面個夾口穿晒蹦.....

老實講....我認為PLAYMATES哩個面具個樣...做得好過HT果個....HT果個走晒樣....
另一款揸槍方法....

真面目~~~其實我係T-800~~ :34:

謝謝觀看~~~
:47:
俾你欺編咗感情...:time:
以為HT真係出,仲好興奮地click咗入嚟....:x
不過呢隻嘢好有創意!:handshake:
原帖由 sumsum.com 於 6-7-2009 04:00 PM 發表
俾你欺編咗感情...:time:
以為HT真係出,仲好興奮地click咗入嚟....:x
不過呢隻嘢好有創意!:handshake:

你以為出阿諾....? 若果令你誤會...真係唔好意思~~~:77: hehe....
可以用alan dutch 的头来自组T-800 :35:
Good job MAX!

Support DIY :71: :71:
有創意...我鐘意.......:$
我覺得Playmate呢個人皮面具,仲似過HT果個...

起碼有d肉色,個cutting又似d
:71: :71:   T800啊!!! 州長啊∼∼∼:unhappy:
就咁睇頭幾張....
真係以為HT出左....
不過你呢隻,

個body仲有質感過HT,

件衫又整得好過HT,

頭套都好過HT.......

買你呢隻好過買HT呀 !!
MAX 兄,唔好浪費一擔心機!加D舊化係灁衫處實升華不少架!:52:
世紀合哩隻好嘢架呢,我都N年前執咗隻,不過是重舊化版夠哂質感,乜家陣曉著燈咩?

:79: 我都以為ht出阿諾
Great custom Bro:71:

This is what I called T-800 Max awesome edition......:he:
haha, 我都諗過咁玩,
正, 有得參考, 遲d試吓先...hehee
:71:
(慳番隻HT  T600+Mask)
睇見標題原本想入黎插樓主講錯型號
原來自組玩具
真係好有heart呀
樓主女朋友/老婆撐唔撐你玩玩具呀?