Toysdaily 玩具日報

查看: 8006|回復: 19

我中左毒-------係亞極陀毒!

.       唔知係咪我剛剛睇完亞極陀全集,唔知係咪剛剛出左SHF亞極陀關係,我只知入佢既玩具一件接一件,繼亞極陀電單車後,又中一野..................

:44: .......S.I.C........

這post我少有地用了兩部相機拍攝,亦盡量用少一點文字,希望可以只用這少少相片,帶點亞極陀毒給喜歡亞極陀的朋友,希望大家喜歡!
我都係鍾意右邊果架多o的:he: :he: :he:
?v=0
咁啱既我早排中原...kuuga...呢期我都係agito ...可能係隻shf 出得不錯的關係...但我最後都係冇入到shf 反而同你一樣入左sic 40

另外想問一問裝著個架電單車係咪全膠ar?
原帖由 neweasonlss 於 4-7-2009 12:44 AM 發表
咁啱既我早排中原...kuuga...呢期我都係agito ...可能係隻shf 出得不錯的關係...但我最後都係冇入到shf 反而同你一樣入工sic 40 我今天也買了哦~你入左幾錢我入左三魚五草~how about u ??~

同你一樣:43:
我都黎加少少毒~~~:DD

架車大約90%係膠~~~10%係金屬
原帖由 neweasonlss 於 4-7-2009 12:46 AM 發表
另外想問一問裝著個架電單車係咪全膠ar?

係有金屬的:71: ,老實講,拉打電單車我覺得最正係亞極陀部車,睇下亞極陀OP就知:71:
agito agito agito agito agito agito 明天去找埋架 裝著 電車and shf agito :43:
我是agito 病人二號~~ :43:
原來而家呢隻野要咁貴ga....:Q
但談論價錢小心被移post..:o

如果sic果架電單車變形後可以再拉長d就:71:  ......
我記得我未識agito時,在街上見到sic版 agito連電單車時已經覺得佢好正,不過始終我唔多識佢(當時我成日將古迦同亞極陀撈亂),所以一路都無入:unhappy:
我今日買完我人生第一部sic 電單先之原來佢咁泵本佢真係好多合金件幾有手感,攪到我有d 衝動開車房
有d 想買返阿瑪信 sic 21個架..當然都係整返架agito 裝著先la
樓住你覺得邊部車正d 我指sic 同裝著個架
原帖由 neweasonlss 於 4-7-2009 01:39 AM 發表
我今日買完我人生第一部sic 電單先之原來佢咁泵本佢真係好多合金件幾有手感,攪到我有d 衝動開車房
有d 想買返阿瑪信 sic 21個架..當然都係整返架agito 裝著先la
樓住你覺得邊部車正d 我指sic 同裝著個架

我自己都唔算儲好多裝著同SIC,SHF就多D......不過555我就只差一盒就全齊,而我第一盒SIC就係555,所以我覺得SIC 555係好正的,裝著就唔使搵喇,用SHF代替可以了...........

如果搵車可以諗諗佢:he: ......
  http://www.toysdaily.com/discuz/thread-100514-1-3.html

十卜323大大既毒物~~~~~~~~~:64: