Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: cliffordchan107

七一都要返工, 到口的肥羊也不能吃~~

原帖由 陳某在身邊 於 2-7-2009 02:15 AM 發表
咁我自己去M記買算:DD

之前多數比大大們既POST毒到而入:cool:

近期就只買自己真係勁鍾意果D:)

小弟沖咖啡都有一手GA, 試唔試下?
原帖由 光X影 於 2-7-2009 01:51 AM 發表
其實上天對大大都幾好啊..:$
雖然今日要返工...:78:
不過至少你可以成日去行玩具店...:43:
掃平貨啊嘛...:52:
預工作於娛樂...:handshake:
雖然唔可以及時拆開D玩具嚟玩係可惜左D...:oh:
不過一放 ...

對, 其實我地都算幸福的一群~~
原帖由 Kuuga_iwsp 於 2-7-2009 04:21 AM 發表
大大可以成日經玩具店巡邏,有第一手資料,好羨慕噢 !
我上班要定時,放工唔知幾點.. . .  . 放得工玩具鋪都收得工. . .. ..  .
一星期最多去到一次MK巡邏 !! 有是要陪條女就無埋.  . .....
所以我每次出去都大量 ...

HAHA.....爆盒, 我很喜歡這個TERM,
好貼切!:71:
原帖由 大舊金 於 2-7-2009 05:48 AM 發表
:76: e個時勢有工番好過無工番

也對的~~:43:
最重要係隻肥羊已經到咗手!:58:
你愈係想住食到食時咪更好食!:he:
而家d 老世成日抽員工水ga la~~~~~~都係果句啦~~打工仔同老世講野只有2句話

第一就係: 做
第二就係: 唔做

就係咁簡單.........大大睇開d 啦....等下個金融全盛期 到老世你講

第一就係: 加人工求你留底
第二就係: 升你職一年30日年假...唔好走啦
原帖由 JTOYZ 於 2-7-2009 10:48 AM 發表
最重要係隻肥羊已經到咗手!:58:
你愈係想住食到食時咪更好食!:he:

大大, 你真識食, 你真識食!!!
原帖由 BlackD 於 2-7-2009 11:23 AM 發表
而家d 老世成日抽員工水ga la~~~~~~都係果句啦~~打工仔同老世講野只有2句話

第一就係: 做
第二就係: 唔做

就係咁簡單.........大大睇開d 啦....等下個金融全盛期 到老世你講

第一就係: 加人工求你留底
第 ...

完全係打工仔心聲~~:79:
No places... so just buy MIA, Robot魂  合金魂, tomytec cars and house

原帖由 cliffordchan107 於 2-7-2009 08:55 AM 發表

我睇大大的POST都發覺大大雖然好多玩具都好貴, 但又真係玩得好專一~~