Toysdaily 玩具日報

搬家!!!!!!!!!!!

關閉 [複製鏈接]
原帖由 DTS-ES 於 30-6-2009 01:05 AM 發表

即係呢個社會主流充斥一班思想保守的蠢才,永遠不放眼世界,香港國際都會只空有的名。
一小眾要肯殺出一條血路,才有機入主流,始終有一日可以拿娃出來聚會是家常的事。

e+都係平常事:x
我都有呀,只係我玩bjd 果陣,我相信出聲o既好多位人兄都未開始玩dd:(
問題係你地唔好自己講一套做一套,你話社會有一班保守o既蠢才

我話你知,當100個人,有99個覺得你係蠢才,你先係真正o既蠢才,只係你一個覺得其他人有問題,你無問題果陣
你先係最有問題果個........

咁你地有無去推廣下dd 有咩好玩呀,有無自發性去組織開個blog 向其他人介紹下

人地要移你d post,又點,吹咩,係咁把炮就自己走去開多個壇打td
原帖由 KEROKWAN 於 30-6-2009 12:59 AM 發表

我樣衰一早之前認左,是有d人吾認:(

但係好多人唔係好似你咁冷靜呢:(
原帖由 KEROKWAN 於 30-6-2009 01:09 AM 發表

看來大家玩玩具的態度不同:time:
在我眼中玩具無分價錢,自己負擔得起自覺好玩就是了:64:
我出得post就預左走:67:
我都是一旬想話比人知d所謂玩玩具的人,自己都玩針對/岐視玩玩具的人:67:

十卜:71:

近排發覺TD好似多左所謂的排外感覺...
難道係小學早放暑假所致:34:
大家討論o下都o岩,不過不要針對人,要對事阿!
Thanks.:shy:
頭像被屏蔽
:52: ....
原帖由 KEROKWAN 於 30-6-2009 01:09 AM 發表

看來大家玩玩具的態度不同:time:
在我眼中玩具無分價錢,自己負擔得起自覺好玩就是了:64:
我出得post就預左走:67:
我都是一旬想話比人知d所謂玩玩具的人,自己都玩針對/岐視玩玩具的人:67:

係我眼中無分貴賤就假o既......:(
一分$一分貨都係事實
頭像被屏蔽
原帖由 DTS-ES 於 30-6-2009 01:18 AM 發表

你都係打緊自己,定係典線打緊99個人。:43:

我玩bjd ,但無話係同你地同一陣線:(
只係覺得希望大家明白其實只係一件小事,大家可以做o既可以更多
無需要做呢野樣去宣洩大家o既不滿:(
原帖由 上下盤 於 30-6-2009 01:17 AM 發表
大家討論o下都o岩,不過不要針對人,要對事阿!
Thanks.:shy:

放心,我唔會玩串個場:x
咁又何必呢??......:38:

回覆 31# 的文章

咁已經係你有冇錢買玩具既問題,唔關玩玩具事喎師兄.......:(
頭像被屏蔽
原帖由 煙花 於 30-6-2009 01:12 AM 發表

e+都係平常事:x
我都有呀,只係我玩bjd 果陣,我相信出聲o既好多位人兄都未開始玩dd:(
問題係你地唔好自己講一套做一套,你話社會有一班保守o既蠢才

我話你知,當100個人,有99個覺得你係蠢才,你先係真正o既蠢才 ...

都好明顯你齋睇相唔睇字,淨係個post第1業已經好多資料,而且大家有第1手資料都會係當日post同大家分享!
你自己睇清楚每當有新同好問問題有幾多人答啦,齋係度想當年有乜用!?連眼前d野都睇唔到仲夠薑講歪道理!?
頭像被屏蔽