Toysdaily 玩具日報

搬家!!!!!!!!!!!

關閉 [複製鏈接]
原帖由 KEROKWAN 於 30-6-2009 12:38 AM 發表

因我在各區也出post

支持的各位不是無point
而是已在其它區留言:64:
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-100213-1-1.html

http://www.toysdaily.com/discuz/forum-33-1.html

真係睇完得一個字想講

妖...............:(
頭像被屏蔽
原帖由 kasumi828 於 30-6-2009 12:14 AM 發表

我地可能真係小圈子:oh:,但事實上每一個forum都係由一幫小圈子同唔同既個體組成,佢容納唔到,就係岐視......
其實版主/管理人可以企出來講清楚,"係我地係岐視架喇",噤呢到係人地地方,我們自然也沒有說話可 ...

文化問題呀...........:(
即係等如....你係m記扲盒模型或合金出黎玩,最多人地都係話你幼稚,咁大個人仲玩玩具
你係m記一大班男仔,放曬d 娃出黎,人地係會覺得變態架,咁唔通你又走去同人講,我唔係變態架,人地玩12寸都係咁,只係不過我呢d 係娃之ma.....
你去到bjd d 壇到,以前咪一齊唔理你地dd,係e+多人玩左先叫交流下:(
原帖由 KEROKWAN 於 30-6-2009 12:48 AM 發表

講真分搬post(玩cross over)搬去娃區無間題:38:
但明正言順post玩具櫃,收藏.....等分享就不用搬:38:
如版主真的無私!何解次次都是同一人搬post:38:
講真我真的有問題,o甘遲先出聲:38:

都話你樣衰,你係要唔認都無法架:(
頭像被屏蔽
原帖由 KEROKWAN 於 30-6-2009 12:56 AM 發表

這處不是m記:(

即係你都覺得,如果係m記就係有問題啦?:(
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
有啲時候小弟都覺得有啲無奈,版主把尺同自己把尺有啲唔同,可能表達方式令版主有唔同感受,令版主移post,雖然唔開心,但各位brother同sister都唔駛太勞氣。
原帖由 KEROKWAN 於 30-6-2009 12:58 AM 發表

12寸以前又如何?:(

12寸你覺得同dd 一樣咩?我就真係唔覺啦:time:
價錢都唔同啦:time:

當一種新興玩意要入一個舊有o既圈子,問題一定會出現,我覺得係好post o既就一定有人支持
如果你覺得真係接受唔到,我都係想勸你走姐.....

我覺得td 已經係一個很好o既討論區......如果要公開公平公正,我相信香港都未必搵到一個o岩你o既地方:(
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽