Junichi 發表於 1-6-2007 15:19:48

原文章由 潮流特駒 於 1-6-2007 02:32 PM 發表

Junichi兄:

thx! 好耐冇見你上黎td...近來忙嗎?:?

呢排忙呀, 部腦又岩岩先整番好:die:
SIC都斷左兩隻喇...唉...:no:

潮流特駒 發表於 2-6-2007 14:05:35

原文章由 Junichi 於 1-6-2007 15:19 發表

呢排忙呀, 部腦又岩岩先整番好:die:
SIC都斷左兩隻喇...唉...:no:

WHICH 2....tell me...help you search :shiny:

KATO 發表於 2-6-2007 21:54:02

原文章由 bigjohn2hk 於 27-5-2007 09:07 AM 發表

邊樹入有35?

你 bid la, 出面有都好貴, 我都系bid的, 不過都系貴價, 自己中意    冇法:sad:

bigjohn2hk 發表於 2-6-2007 22:07:11

原文章由 KATO 於 2-6-2007 09:54 PM 發表

你 bid la, 出面有都好貴, 我都系bid的, 不過都系貴價, 自己中意    冇法:sad:

Bid 咪又係貴?

潮流特駒 發表於 3-6-2007 02:27:49

原文章由 bigjohn2hk 於 2-6-2007 22:07 發表

Bid 咪又係貴?

35 係困難d...唉 :cool:

小刺蛋 發表於 3-6-2007 22:41:47

原文章由 潮流特駒 於 3-6-2007 02:27 AM 發表

35 係困難d...唉 :cool:

日本都好貴8xxx yen!!

Junichi 發表於 3-6-2007 22:58:31

原文章由 潮流特駒 於 2-6-2007 02:05 PM 發表

WHICH 2....tell me...help you search :shiny:

miss左36, 37, 38未買
36要買兩盒...即係差4盒...死得...:no:

小刺蛋 發表於 3-6-2007 23:41:10

原文章由 Junichi 於 3-6-2007 10:58 PM 發表

miss左36, 37, 38未買
36要買兩盒...即係差4盒...死得...:no:

37 only 3xx in in's point bor...:shy:

Junichi 發表於 4-6-2007 00:21:31

原文章由 小刺蛋 於 3-6-2007 11:41 PM 發表

37 only 3xx in in's point bor...:shy:

噢...因小弟本身係澳門人, 所以唔太知行情...
澳門都有37, #(*, 未入番呀...:sad:
36同38就冇晒喇, 要過黎香港搵, 幾盒野託番黎都幾係野...:no:

小刺蛋 發表於 4-6-2007 12:11:18

原文章由 Junichi 於 4-6-2007 12:21 AM 發表

36同38就冇晒喇, 要過黎香港搵, 幾盒野託番黎都幾係野...:no:

過得泥....就吾知呢幾盒!!
:he:

潮流特駒 發表於 4-6-2007 13:29:48

原文章由 Junichi 於 4-6-2007 00:21 發表

37 個價位算ok喇.....澳門人....入得過喇:shiny:

36同38香港仲搵到既....放心:love:

Junichi 發表於 4-6-2007 16:16:34

原文章由 小刺蛋 於 4-6-2007 12:11 PM 發表

過得泥....就吾知呢幾盒!!
:he:

係呀, 其實仲有盒牙狼vol.1未入...點拎咁多野呀大佬~~:no:

原文章由 潮流特駒 於 4-6-2007 01:29 PM 發表

37 個價位算ok喇.....澳門人....入得過喇:shiny:

36同38香港仲搵到既....放心:love:

37我都唔心急入住...反正都遅左買, 買左又冇地方display...
你知啦, sic d野好難講, 之前次次都一出就買, 次次都買貴野...
家下都係等下先囉, 慢慢執好間房先...:no:

Ferrarifxx 發表於 4-6-2007 20:02:17

潮流特駒 發表於 6-6-2007 18:48:27

原文章由 Junichi 於 4-6-2007 16:16 發表

係呀, 其實仲有盒牙狼vol.1未入...點拎咁多野呀大佬~~:no:

37我都唔心急入住...反正都遅左買, 買左又冇地方display...
你知啦, sic d野好難講, 之前次次都一出就買, 次次都買貴野...
家下都係 ...

UM.......BLESS YOU CAN GOT THEM~~!!:love:

iorik 發表於 7-6-2007 00:15:16

原文章由 Junichi 於 4-6-2007 04:16 PM 發表

家下都係 ...

37響船仔做緊日版義陸發咋喎..............

插水插到飛起喎...........
頁: 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30
查看完整版本: 潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」