iorik 發表於 28-4-2007 18:59:45

原文章由 toy999 於 28-4-2007 01:32 PM 發表
我最近半年先儲sic...發現好難...
好多都賣到好貴,唔知有冇大大介紹邊d地方可以用比較合理價錢入手

想入 SIC22,23,24,28,29,30 :no:

本來諗住上yahoo bid..但係又話要有分..未買過 ...
SIC 28, 29, 30真係不能錯過..........

今日o岩o岩先交收完隻29..............

件貨連同個盒好新淨呀...........:D:D

唔係好捨得拆添..............

最衰你唔係要新嗰d sic.........咁o岩36同37我都有多對都諗住放..............

toy999 發表於 28-4-2007 19:38:12

原文章由 iorik 於 28-4-2007 06:59 PM 發表

SIC 28, 29, 30真係不能錯過..........

今日o岩o岩先交收完隻29..............

件貨連同個盒好新淨呀...........:D:D

唔係好捨得拆添..............

最衰你唔係要新嗰d sic.........咁o岩36同 ...

36同37我用左成$@) 同 #*)入啊:no:
不過我叫早左玩啊:DD

iorik 發表於 28-4-2007 20:12:05

原文章由 toy999 於 28-4-2007 07:38 PM 發表

36同37我用左成$@) 同 #*)入啊:no:
不過我叫早左玩啊:DD
你隻36真係貴咗d...........

不過你都講玩早咗............咁就算數啦.........

ps. 家陣船仔仲有成籮日版36同37..........未入o既朋友就有福喇...........

toy999 發表於 28-4-2007 20:56:24

原文章由 iorik 於 28-4-2007 08:12 PM 發表

不過你都講玩早咗............咁就算數啦.........

ps. 家陣船仔仲有成籮日版36同37..........未入o既朋友就有福喇...........

toy999 發表於 28-4-2007 20:57:26

原文章由 toy999 於 28-4-2007 08:56 PM 發表

係啊,船仔單野, 我都係知冇耐, 真係有少少吐血

bigjohn2hk 發表於 28-4-2007 22:50:41

原文章由 潮流特駒 於 28-4-2007 01:54 AM 發表

試下以下三個方法:

1. 用BURNING FORM手掌 :DD
2. 用 保貼 :shiny:
3. 用風筒吹軟SHINING FORM手掌, 吹軟後變形, 然後浸冷水固定 :^

p.s. 唔得唔好鬧我 :shy:

我是用保貼的...:DD

Andrew!! 發表於 29-4-2007 00:18:17

YAHOO bid 小心d 啦! 有d粉腸開過當全新買,睇吓d膠紙位,我都中過招

kimcity 發表於 29-4-2007 00:21:41

原文章由 iorik 於 28-4-2007 08:12 PM 發表

應該仲有得跌 :shiny:

我都預備入多對。。。

再平放返皆磚同梅花出去:shiny:

[ 本文章最後由 kimcity 於 29-4-2007 12:23 AM 編輯 ]

toy999 發表於 29-4-2007 00:32:19

原文章由 Andrew!! 於 29-4-2007 12:18 AM 發表
YAHOO bid 小心d 啦! 有d粉腸開過當全新買,睇吓d膠紙位,我都中過招
係,有d咁既人啊:blame:!!! 不過我又唔介意開過既..不過如果已經有咩壞件..又真係好氣頂

玩具 發表於 29-4-2007 00:38:59

大大請問價位大概幾多 ?
自從見到 SIC chalice 就開始心郁...
:love:
以前都好欣賞不過未至於想買...

你知啦... 我呢 d 學生一個... 真係無咩能力要計盡晒先敢買...

潮流特駒 發表於 30-4-2007 00:55:13

原文章由 toy999 於 29-4-2007 00:32 發表

係,有d咁既人啊:blame:!!! 不過我又唔介意開過既..不過如果已經有咩壞件..又真係好氣頂

同意

小刺蛋 發表於 30-4-2007 15:44:50

最近改左隻蛇蛇...遲D post 先!!

toy999 發表於 30-4-2007 16:00:19

原文章由 小刺蛋 於 30-4-2007 03:44 PM 發表
最近改左隻蛇蛇...遲D post 先!!

期待大大既作品~ 想問吓SIC 28, 29大約幾多先叫合理

潮流特駒 發表於 1-5-2007 00:45:11

買比sic龍騎既新車........好開心 :DD

NAVIgator 發表於 1-5-2007 05:17:35

恭喜啊!駒兄
又有新玩具玩

小弟都唔執輸...開玩具

隻黑魔其實都買O左一段時間,不過無開佢出O黎
直到尋日...工作得勁累又好灰......
大覺訓之後即刻開佢出O黎
即刻開心O番:p

P.S.係MK o既賊船 見到一隻超大隻o既黑魔(都係竹谷design,同呢隻差唔多姿勢)超型仔呀:)
頁: 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26
查看完整版本: 潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」