iorik 發表於 19-4-2007 00:12:10

原文章由 nwcwa 於 18-4-2007 11:55 PM 發表

果隻mk賊船7魚半:die::die::die:
Yahoo有喎.........

5xx起步..........暫未有人bid..............

iorik 發表於 19-4-2007 00:13:46

原文章由 nwcwa 於 18-4-2007 11:23 PM 發表

3魚+3草~
夜d影相:shiny:
下個月再入埋29:shiny:
我都想入29好耐好耐好耐..........

但實在太貴太貴同太貴............點都過5舊...........:die::die:

Horus 發表於 19-4-2007 00:15:06

原文章由 nwcwa 於 19-4-2007 12:07 AM 發表

:shiny::shiny::shiny:
呢隻係vol 25?

對~

nwcwa 發表於 19-4-2007 00:15:07

原文章由 iorik 於 19-4-2007 12:12 AM 發表

Yahoo有喎.........

5xx起步..........暫未有人bid..............
有咩!?!?!?唔見既............................
pm我link可以嗎?:shiny:

原文章由 iorik 於 19-4-2007 12:13 AM 發表

我都想入29好耐好耐好耐..........

但實在太貴太貴同太貴............點都過5舊...........:die::die:
前幾日也虎有隻5魚有找成交了

nwcwa 發表於 19-4-2007 00:15:48

原文章由 Horus 於 19-4-2007 12:15 AM 發表

對~
想要埋條龍就最少貴三百幾:sad::no:

iorik 發表於 19-4-2007 00:22:01

原文章由 nwcwa 於 19-4-2007 12:15 AM 發表

有咩!?!?!?唔見既............................
pm我link可以嗎?:shiny:

前幾日也虎有隻5魚有找成交了
我都有份bid..........

咁o岩比人過咗一口價..........仲要係過咗我o既底線..........:cool::cool:

Horus 發表於 19-4-2007 00:24:09

原文章由 nwcwa 於 19-4-2007 12:15 AM 發表

想要埋條龍就最少貴三百幾:sad::no:

=-=我留返d錢買38好過=_=學生哥....冇收入....等考試....連飯錢都減半咁滯...更加儲唔到錢=____=

nwcwa 發表於 19-4-2007 00:41:16

原文章由 iorik 於 19-4-2007 12:22 AM 發表

我都有份bid..........

咁o岩比人過咗一口價..........仲要係過咗我o既底線..........:cool::cool:
我都有留意果隻
岩岩今日都有隻完左又係果個價
不過係二手野九成新:cool::cool::cool:

iorik 發表於 19-4-2007 00:55:48

原文章由 nwcwa 於 19-4-2007 12:41 AM 發表

我都有留意果隻
岩岩今日都有隻完左又係果個價
不過係二手野九成新:cool::cool::cool:
2手都要lee個價就完全完全完全唔值....................

kimcity 發表於 19-4-2007 01:39:49

原文章由 nwcwa 於 18-4-2007 11:43 PM 發表

可惜29要等下個月先有錢入呢:DD:DD:DD
見到會場特別版響鬼6魚有找
龍牙都係5魚半...
:no::no::no::sad::sad::sad: 龍牙早2日在兆萬見過:5魚2蟹。。。:shiny:

潮流特駒 發表於 19-4-2007 11:10:39

原文章由 kimcity 於 19-4-2007 01:39 發表
龍牙早2日在兆萬見過:5魚2蟹。。。:shiny:

吸引:love:

weio_o 發表於 19-4-2007 13:33:02

原文章由 kimcity 於 19-4-2007 01:39 發表
为咗条黑龙,睇怕都係要入啊:!

NAVIgator 發表於 19-4-2007 23:11:55

今日入o左好多o野......
期中一樣係佢
盡力show 哂d配件出o黎,不錯吧?

死喇...sic毒...發作喇......:*

Andrew!! 發表於 19-4-2007 23:37:57

原文章由 kimcity 於 19-4-2007 01:39 AM 發表

真唔真, 邊間呀大 大:shiny:

kimcity 發表於 20-4-2007 00:12:35

原文章由 Andrew!! 於 19-4-2007 11:37 PM 發表

真唔真, 邊間呀大 大:shiny:
真珠都無咁真:shiny:
在兆萬地庫x夢

[ 本文章最後由 kimcity 於 20-4-2007 12:14 AM 編輯 ]
頁: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24
查看完整版本: 潮流特駒:「有玩SIC嗎? 入黎talk下啦!」