robotkelvin 發表於 28-10-2015 14:19:23

講真,以官圖嗰個全裝備加台座,就算捨得買,家中揾個咁大玻璃櫃展示都好困難........:unhappy:

乳豬仔 發表於 28-10-2015 14:35:44

我覺得 CMS 當年真係有良心好多…

k_dash 發表於 28-10-2015 14:51:15

what 發表於 28-10-2015 01:59 PM
呢下絕, 好多人要一邊X一邊俾錢了
"暈shop"字眼一出就完全無得等佢跌, 依家係唔知佢仲想出幾多optional pack, 而照依家咁睇, 第日如佢肯出GFG好大機會都係暈shop出現, 仲要可能無誠意的design就算 (我一直都講論design GFG一定複雜過GGG, 一直都希望有一隻超越Studio Halfeye的作品出現, 可惜偏偏呢隻無乜人氣...)

艾雷 發表於 28-10-2015 15:07:11

最衰笨大啲嘢唔似得老變咁可以同三方一齊玩.............
有冇廠想出飛機PARTS同HAMMER大拳頭呀?~~~~~~~~~~~~:75:

92764941 發表於 28-10-2015 15:38:41

我覺得5舊都比多佢

neoneo 發表於 28-10-2015 16:45:21

買就一定唔買,不過好好奇有冇新頭呢?:78:

BRS 發表於 28-10-2015 18:02:38

艾雷 發表於 28-10-2015 03:07 PM
最衰笨大啲嘢唔似得老變咁可以同三方一齊玩.............
有冇廠想出飛機PARTS同HAMMER大拳頭 ...

「配件價錢咁進取, 唔擔心國產版吸客嗎?」
... 見個價後我第一時間係諗...
近期國產版生意興旺, 要出呢套配件應該唔難~

馬仔 發表於 28-10-2015 18:24:44

哈哈,好呀,唔入:p

Huyet 發表於 28-10-2015 18:43:21

魂shop,姐话は插水的可能了,调哪星

Mr.九流 發表於 28-10-2015 19:04:40

:(癮頸等GGGG出,所以子彈統統留咗上黎,依家見到咁既困境,真係好有死裡逃生既感覺。。

killerkat 發表於 28-10-2015 19:20:55

Mr.九流

yeung897 發表於 28-10-2015 20:40:28

蒸粉開左。。。。要15條魚找幾草。=.=

lydiamomo0903 發表於 28-10-2015 21:00:16

資訊應該還會再更新,
我會看看他那個新頭雕出得怎樣再說..

chan0268 發表於 28-10-2015 21:48:46

it didn't make sense for action smoothly with full heavy armor.but except anime .....

Mr.九流 發表於 28-10-2015 21:50:11

killerkat 發表於 28-10-2015 07:20 PM
Mr.九流

師兄,你係咪有嘢想同我講?
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 4月 魂 Shop 限定 超合金魂 勇者王 STAR GAOGAIGAR OPTION SET