可變戰士 發表於 11-5-2015 22:10:00

gikpa 發表於 11-5-2015 07:19 PM
重等緊師兄分享收藏喎
好想睇下

比起你哋, 我真係買好少嘢老變! :58:

可變戰士 發表於 11-5-2015 22:12:17

紫月葵 發表於 11-5-2015 07:31 PM
其實做手ok既,係做腳就太細隻啦
前兩日peaugh先出完PE手腳既review,腳ok,不過手好怪
https://www.yo ...

我反而覺得PE隻腳板太大, 啱保衞派多過空派, 手就似返對手唔咪似梳蕉! :67:

gikpa 發表於 11-5-2015 22:13:06

tolete 發表於 11-5-2015 10:06 PM
點解要影過晒啊?

因為而家用左pe套手腳型左咁多:46:
未用前:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.845721472154011.1073741856.819016118157880&type=3

可變戰士 發表於 11-5-2015 22:13:20

gikpa 發表於 11-5-2015 07:21 PM
買左,今晚玩

食你頭啖湯....SORRY! :34:

gikpa 發表於 11-5-2015 22:24:33

可變戰士 發表於 11-5-2015 10:06 PM
有無覺得順眼啲??

執執個pose:DD會好d

gikpa 發表於 11-5-2015 22:35:03

可變戰士 發表於 11-5-2015 10:08 PM
嚟緊太多數要找, 睇下有無錢淨先!

黎緊我都係...{:1_225:}
ut求雨,tw恐龍,wb03
嘔幾斤血出黎{:1_224:}

gikpa 發表於 11-5-2015 22:43:28

可變戰士 發表於 11-5-2015 10:13 PM
食你頭啖湯....SORRY!

食左就出圖啦!{:1_213:}

gikpa 發表於 11-5-2015 22:44:33

可變戰士 發表於 11-5-2015 10:10 PM
比起你哋, 我真係買好少嘢老變!

{:1_203:}師兄好謙虛下{:1_203:}

gikpa 發表於 11-5-2015 22:46:15

可變戰士 發表於 11-5-2015 10:12 PM
我反而覺得PE隻腳板太大, 啱保衞派多過空派, 手就似返對手唔咪似梳蕉!

腳大比Ultra Prime用都o{:1_231:}k{:1_203:}
但手就覺得手指太圓
如果方d就perfect啦

紫月葵 發表於 11-5-2015 22:46:48

gikpa 發表於 11-5-2015 09:59 PM
手指太圓,唔夠方
最主要問題係成隻手掌太瘦,同對大腳成左好大既對比

可變戰士 發表於 11-5-2015 10:12 PM
我反而覺得PE隻腳板太大, 啱保衞派多過空派, 手就似返對手唔咪似梳蕉!如果配番孩記隻大手會襯番d,
不過其實空派唔駛用都得,PE呢套add on腳板主要都係幫手增高番,但隻Superion本身都夠高夠腳長
或者入一set,手比佢用,腳比第隻用,咁可能會襯d

可變戰士 發表於 11-5-2015 23:02:28

gikpa 發表於 11-5-2015 10:24 PM
執執個pose會好d

http://i1293.photobucket.com/albums/b598/teddy1122lau/20150511_224919-1_zpsxtuz7rpl.jpg

好唔好啲?? {:1_197:}

可變戰士 發表於 11-5-2015 23:05:42

gikpa 發表於 11-5-2015 10:35 PM
黎緊我都係...
ut求雨,tw恐龍,wb03
嘔幾斤血出黎

我仲有鞭鞭同mk 3未

可變戰士 發表於 11-5-2015 23:08:29

紫月葵 發表於 11-5-2015 10:46 PM
最主要問題係成隻手掌太瘦,同對大腳成左好大既對比

如果配番孩記隻大手會襯番d,

仲入第2隻?? 都係咪搞了......... :(

可變戰士 發表於 11-5-2015 23:09:50

gikpa 發表於 11-5-2015 10:46 PM
腳大比Ultra Prime用都ok
但手就覺得手指太圓
如果方d就perfect啦

冇計, 佢本身手腳係拆出嚟變槍! :p

iou2 發表於 11-5-2015 23:50:25

可變戰士 發表於 11-5-2015 10:06 PM
有無覺得順眼啲??

幾好,想問一隻手係 air raid 另一隻手係乜?
頁: 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38
查看完整版本: 變形金剛討論•情報•分享集中帖!!!