gikpa 發表於 10-5-2015 11:08:08

csysimon 發表於 9-5-2015 09:42 PM
想等日版先買。。。。

日版好似無乜聲氣:oh:

gikpa 發表於 10-5-2015 11:10:56

chan0268 發表於 9-5-2015 10:55 PM
Woo... it's so full of momentum,

係:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

gikpa 發表於 10-5-2015 11:12:44

床上的波兒 發表於 10-5-2015 01:03 AM
希望日版上色更加靚啦

點解日版咁耐都唔出:o
我忍唔到買哂美版lu

9981ctm 發表於 10-5-2015 11:55:41

gikpa 發表於 10-5-2015 11:12 AM
點解日版咁耐都唔出
我忍唔到買哂美版lu

個人認為日版色唔一定靚,美版色雖然次次都有d膠,
但如果儲晒一set,色感會好一致,好似以前classic日版0.1玩電鍍,但後來
classic日版0.2又另外玩令面金屬塗裝,0.1,0.2搭埋唔係好夾。
當然日版好多時上色係較g1向,唔好g1色入邊隻都無所謂....

幾何 發表於 10-5-2015 11:59:52

gikpa 發表於 8-5-2015 11:45 AM
放心,到時wb03出齊我會第一時間毒你
買左相機未?

聽聞主體不是如圖所示全白 不過我較鍾意 比較有特式嘛 同依家咁嘰合體配色都幾好睇 猶豫中入唔入ut 呢隻

可變戰士 發表於 10-5-2015 13:39:07

安魂曲 發表於 8-5-2015 01:49 PM
呢套我有入...玩落唔差~
而且我LIKE呢D古古怪怪既怪獸~XDDDDD

ching真識食! 等你大合體! {:1_203:}

可變戰士 發表於 10-5-2015 13:40:40

gikpa 發表於 9-5-2015 01:05 AM
認同
同係雙頭龍呀
師兄會入嗎?

睇下點先, 好難隻隻合體都入哂

可變戰士 發表於 10-5-2015 13:44:23

gikpa 發表於 10-5-2015 10:56 AM
我應該都會入既
45cm高真係空間大挑戰

硬係覺得有些少怪! :67:

哩隻建造派都係等日版先算, 等你分享! :36:

sixshotz 發表於 10-5-2015 16:26:14

Takaratomy
June:
Unite Warriors
UW-01 - Superion boxset (Silverbolt, Firefly, Slingshot, Airraid, Skydive) - June 27 (14,000yen)
Legends
LG-14 Leader Ultra Magnus (June?)
July:
Masterpiece
MP-21G - Gen2 Gold Bumble - July 25 (5,000yen)
AUGUST
MP-18B - Bluestreak - August 1 (8000yen)
UW-02 - Menasor boxset (Motormaster, Dragstrip, Breakdown, Deadend, Wildrider) - Aug 22 (14000yen)
SEPTEMBER
MP-25 - Tracks - Sept 28 (7,000yen)

TF Yuki(takara) 都出左teaser...
TF Yuki

gikpa 發表於 10-5-2015 22:06:21

9981ctm 發表於 10-5-2015 11:55 AM
個人認為日版色唔一定靚,美版色雖然次次都有d膠,
但如果儲晒一set,色感會好一致,好似以前classic日 ...

明白,其實我對美版都幾滿意:!

gikpa 發表於 10-5-2015 22:07:46

幾何 發表於 10-5-2015 11:59 AM
聽聞主體不是如圖所示全白 不過我較鍾意 比較有特式嘛 同依家咁嘰合體配色都幾好睇 猶豫中入唔入ut 呢隻

去toyercity玩下實物再決定都唔遲:p

gikpa 發表於 10-5-2015 22:08:51

可變戰士 發表於 10-5-2015 01:40 PM
睇下點先, 好難隻隻合體都入哂

出哂我會開turbo全力毒你:he:

gikpa 發表於 10-5-2015 22:11:29

可變戰士 發表於 10-5-2015 01:44 PM
硬係覺得有些少怪!

哩隻建造派都係等日版先算, 等你分享!

今日拎哂全屋11隻影相
太多好難影:(
同埋而家屋企無乜位
所以有d15 16:o

gikpa 發表於 10-5-2015 22:13:37

sixshotz 發表於 10-5-2015 04:26 PM
Takaratomy
June:

日版遲人足足半年....:angry:

sixshotz 發表於 10-5-2015 23:54:40

日版係正版隊冇alpha bravo.. 仲加上白手黨.
頁: 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35
查看完整版本: 變形金剛討論•情報•分享集中帖!!!