stonekeung01 發表於 21-2-2015 11:16:17

S.H.Figuarts Avengers -Age of Ultron- (1月魂限 鷹眼)

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/1526216_10206314171876774_8010664050613352585_n.jpg?oh=6a20b574eb80b60505ab9bbe775ac39c&oe=554E5585&__gda__=1431192334_ff87055c7130f3b877e00b5d180d4b7d

https://scontent-sin.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10352831_10206336772841784_617083289823039430_n.jpg?oh=2780bf7cf499c1eccd8602758254e06d&oe=554FFD65

peterchan 發表於 28-7-2015 02:25:02

stonekeung01 發表於 27-7-2015 07:18 PM
怪金剛架車唔夠大添

今日出MK睇過,依兩隻圖已經唔得,實物更加笑死人,居然有人肯用幾舊水買,隻HULK好似仲要5舊幾潻,唔知買嘅人係錢多還是冇要求喇:(

rrhk2013 發表於 1-3-2015 22:59:18

killerkat 發表於 28-2-2015 10:35 PM
美廠stark既頭咩我睇唔出喎stark黎嫁0.0??

仲有 唔好離題啦講緊質素啊 多個頭會靚d?_?

咩質素先? 你試下攞隻SHF同孩佬喺一米高,
掉落地下, 睇下邊隻無事仲扭得玩得先啦!:78:

我係想話你聽, 兩個系列根本系兩個市場,
不論價錢, 風格, 年齡取向, 耐玩{:1_203:}及精緻度都唔係同一個level,
有咩好比, 我唔覺得笨大o既成功=孩佬未日囉!

無神論者 發表於 27-7-2015 09:49:47

gumng 發表於 27-7-2015 09:16 AM
ULTRON?? IF YES, GOOD PRICE!! 唔係魂限, 正!!

我估jason ching係覆緊樓上ching問孤仔隊長個價
ultron都係o岩o岩先公報, 應該無咁快有得訂呱{:1_215:}

stonekeung01 發表於 26-7-2015 09:45:47

WF 2015 Summer

鬼武者 發表於 24-7-2015 20:58:07

無神論者 發表於 24-7-2015 07:49 PM
咁我喺賊船訂仲平過弧仔
仲要係日版咁我咪賺咗?

係呀,開口面向右望架嘛,另外盒底仲有個向左望眼球零件~
2塊面+3對眼,即係可以玩6個面相組合

估唔到隻隊隻玩換眼{:1_377:}
不過如果係好似FIGMA蛇叔咁可動眼就更好啦~~

taken 發表於 24-7-2015 18:01:55

IVAN102HK 發表於 24-7-2015 05:40 PM
有無師兄可以再報料 美國隊長邊檔有貨 頑童俾人買哂了 thankyou so much

Try 信和孤仔。good luck.

鬼武者 發表於 24-7-2015 19:24:04

向孤仔買左,證實係行貨,
孤仔貨唔同頑仔,盒面Marvel Logo上面再有多張印左HKG既Marvel鐳射貼紙,盒底就萬代鐳射貼紙。
頑仔盒面咁乾淨應該係日版∼

taken 發表於 16-7-2015 09:09:21

box art

https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/1610964_916418848419874_1790386874424327259_n.jpg?oh=9ba351d14f81ba7fe451b046ee5c90d4&oe=56508782

stockholder 發表於 16-7-2015 09:15:45

taken 發表於 16-7-2015 09:09 AM
box art

個樣太卡通了,唔次美漫英雄

cccccto 發表於 29-6-2015 16:48:57

今日收到港魂廣告EMAIL!!!
http://ap1.km-em.com/eMServices/Control?m=v&email=9xIFjcKCwHpy-mecx3yPPw..&loc=
SELL "Avengers -Age of Ultron"
唔知行會不會大量貨浸出市面!

yin01201 發表於 21-2-2015 11:31:43

thanks for sharing, 隊長同雷神好似好過 figma

tolete 發表於 21-2-2015 11:59:45

架仔玩埋Marvel,孩記有難啦,呵呵!

超港人 發表於 21-2-2015 12:27:40

ChrisLamXYZ 發表於 21-2-2015 13:24:35

隊長頭細上身衫無咁detail,可取之處掛盾上背; 雷神個頭遠睇都係差D,估計每款至少3魚幾起標; 笨大鐘意玩限定,Hulk 係不異之選{:1_374:}定價可能同龍珠布洛里差不多,不過新年後咩都加價; 加價幾十在所難免……

就咁睇除咗熨斗人,其他以整體看暫時偏向卡通feel(雷神重點係人頭差D,其餘算唔錯); 同孩佬的模版相比,以電影版計孩佬神似D; 只是頭部上色多數面目全非,要自行重塗先會有自己滿意的(大前題要相信自己一雙負責上色的手同大膽嘗試啦XD)

貪錢怪 發表於 21-2-2015 13:25:46

哈,今次孩記有難了:x:x:x

mfleo2010 發表於 21-2-2015 13:51:53

HULK 有D興趣。:shiny:

driftchu 發表於 21-2-2015 14:34:50

隊長型ok樣都係唔似,hulk過得去,但我買孩記或者鑽石select好過,雷神就真係...個樣好似古惑仔漫畫d角色樣咁,figma仲似過西人多過佢,唔好玩啦...

當你5千yen一隻啦,魂限街訂成十算,仲要不明朗QC風險.....留返d彈藥好了,多謝哂!

Mcfarlane 發表於 21-2-2015 16:01:19

全部好靚,孩佬收皮:36:

消遙丸 發表於 21-2-2015 17:14:13

應該淨係入IM

d713245 發表於 21-2-2015 17:47:50

整體上體格太亞洲人 ca成個筋肉人咁款 買孩佬好過

pein 發表於 21-2-2015 18:21:13

冇Black Widow~~~~~:sad:

突擊高達 發表於 21-2-2015 18:49:13

唔知SHF會唔會出Hulkbuster:shiny:

rrhk2013 發表於 21-2-2015 20:03:36

型係幾型, 但唔似真人...

超港人 發表於 21-2-2015 20:25:43

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: S.H.Figuarts Avengers -Age of Ultron- (1月魂限 鷹眼)