nwcwa 發表於 18-3-2007 23:23:35

原文章由 第五適格者 於 18-3-2007 11:21 PM 發表

唔該晒:)
希望神話快o的出到我啦:no:

各位聖鬥士們好:no:
小弟遲o的整好個神話display 櫃就show o的相俾各大大睇啦:)

呢度有冇大大將個display 櫃整到好似聖域咁樣架?
好想睇睇:shiny:
期待!:shiny:

狂四郎 發表於 18-3-2007 23:27:41

原文章由 nwcwa 於 18-3-2007 23:23 發表

真係可愛的囡囡:shy::):love:
雖然四郎自己有囡囡!但四郎都希望各位鬥士們都有自己的女神嘛!:^

gackthk 發表於 18-3-2007 23:32:05

原文章由 狂四郎 於 18-3-2007 11:27 PM 發表

雖然四郎自己有囡囡!但四郎都希望各位鬥士們都有自己的女神嘛!:^

我都想............
次次都遇d唔好
:cool:

狂四郎 發表於 18-3-2007 23:34:45

原文章由 gackthk 於 18-3-2007 23:32 發表

我都想............
次次都遇d唔好
:cool:
不要這樣諗!每個人都有長短處嘛!鍾意人家優點時也要包容佢的缺點喎!:^

gackthk 發表於 18-3-2007 23:35:25

原文章由 狂四郎 於 18-3-2007 11:34 PM 發表

不要這樣諗!每個人都有長短處嘛!鍾意人家優點時也要包容佢的缺點喎!:^
我前幾次d囡囡成日問我借錢:cool:

狂四郎 發表於 18-3-2007 23:40:24

原文章由 gackthk 於 18-3-2007 23:35 發表

我前幾次d囡囡成日問我借錢:cool:
都已成過去喇!四郎已前那個咪又係咁!不過都這樣多年囉!幾年前佢結婚四郎都有祝福佢\喎!而且人以向前望嘛!有時間記往事。不如拎這些時間佢愛一個愛自己的人喇!所以教皇唔駛灰心喎!希望永遠在明天嘛!:^

dicchan 發表於 18-3-2007 23:41:12

原文章由 狂四郎 於 18-3-2007 11:27 PM 發表

你剩係買咗一盒,而你個囡囡卻同你爭砌神話,而且仲要係你最恨砌果隻,你會...
a. 同佢一齊砌:love:
b. 俾佢砌,自己得個恨字:die:
c. 佢砌神話,你唔放過佢\:DD
d. 寧願無囡:cool:

我揀.............D

[ 本文章最後由 dicchan 於 18-3-2007 11:47 PM 編輯 ]

gackthk 發表於 18-3-2007 23:43:01

原文章由 狂四郎 於 18-3-2007 11:40 PM 發表

都已成過去喇!四郎已前那個咪又係咁!不過都這樣多年囉!幾年前佢結婚四郎都有祝福佢\\喎!而且人以向前望嘛!有時間記往事。不如拎這些時間佢愛一個愛自己的人喇!所以教皇唔駛灰心喎!希望永遠在明天嘛!:^

咁又係
真係岩
我都咁諗~~~~~~~

nwcwa 發表於 18-3-2007 23:43:07

原文章由 狂四郎 於 18-3-2007 11:40 PM 發表

都已成過去喇!四郎已前那個咪又係咁!不過都這樣多年囉!幾年前佢結婚四郎都有祝福佢\\喎!而且人以向前望嘛!有時間記往事。不如拎這些時間佢愛一個愛自己的人喇!所以教皇唔駛灰心喎!希望永遠在明天嘛!:^
講得岩~
教皇~你宜家的目標好明確啦

全聖域都知:DD

狂四郎 發表於 18-3-2007 23:43:14

原文章由 dicchan 於 18-3-2007 23:41 發表

你剩係買?一盒,而你個囡囡卻同你爭砌神話,而且仲要係你最恨砌果隻,你會...
a. 同她一齊砌:love:
b. 俾她砌,自己得個恨字:die:
c. 她砌神話,你砌她:DD
這位大大小心用詞呀!:^我們這個聖域係好健康的:^

nwcwa 發表於 18-3-2007 23:43:38

原文章由 dicchan 於 18-3-2007 11:41 PM 發表

你剩係買咗一盒,而你個囡囡卻同你爭砌神話,而且仲要係你最恨砌果隻,你會...
a. 同她一齊砌:love:
b. 俾她砌,自己得個恨字:die:
c. 她砌神話,你砌她:DD

...
唔好亂講野呀...
你唔知我地聖域之前發生過的聖戰...
就係因為亂講野成個聖域爆炸...冇左:!:cool::die:

gackthk 發表於 18-3-2007 23:45:15

原文章由 nwcwa 於 18-3-2007 11:43 PM 發表

唔好亂講野呀...
你唔知我地聖域之前發生過的聖戰...
就係因為亂講野成個聖域爆炸...冇左:!:cool::die:

係呀
就係我............................:!

gackthk 發表於 18-3-2007 23:45:55

原文章由 nwcwa 於 18-3-2007 11:43 PM 發表

講得岩~
教皇~你宜家的目標好明確啦

全聖域都知:DD

我諗依家tf區都知..........
多謝哂你地:!

nwcwa 發表於 18-3-2007 23:48:09

原文章由 狂四郎 於 18-3-2007 11:43 PM 發表

這位大大小心用詞呀!:^我們這個聖域係好健康的:^
不過你係聖域的邪惡軸心:*:blame:

nwcwa 發表於 18-3-2007 23:48:43

原文章由 gackthk 於 18-3-2007 11:45 PM 發表

係呀
就係我............................:!
傻啦~~~唔係全部既~
絕大部份姐:DD
頁: 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 [522] 523 524 525 526 527 528 529 530 531
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區