nwcwa 發表於 17-3-2007 23:48:13

原文章由 Infinity 於 17-3-2007 11:44 PM 發表
各位大大好:shy:
小弟初到貴景:)睇到各位大大的放毒....
本某很想投坑一起玩…可惜…
:ice::die::die::die:

本某今天很後悔....見到終極冰河$@))沒有入到:sad:
究竟現在是什麼價?!
…還有本某想找回白羊… ...
呢度係玩具的天堂金錢的地獄:DD:DD
歡迎加盟我地呢個邪惡軸心:shiny:

nwcwa 發表於 17-3-2007 23:49:41

原文章由 沙加 於 17-3-2007 11:44 PM 發表
哈哈!你又arm ge! 不過我討厭佢D語氣, 佢以為我係男仔就可以唔使禮貌 ga la? :*
沙加儀態萬千,唔應該同佢一般見識:shy::)

nwcwa 發表於 17-3-2007 23:50:07

原文章由 toysfans2000 於 17-3-2007 11:45 PM 發表
嘩!514頁!! 勁
成日冇蒲頭攪咩呀你~
具 神 哥:DD

toysfans2000 發表於 17-3-2007 23:50:50

出街羅

kartret 發表於 17-3-2007 23:51:54

原文章由 沙加 於 17-3-2007 11:44 PM 發表
哈哈!你又arm ge! 不過我討厭佢D語氣, 佢以為我係男仔就可以唔使禮貌 ga la? :*
雖然我f.5 但呢d 經驗我都有唔少 :DD
比人罵又試過, 對方仲係好fd 但又沒咩貢獻既人
deadline 前一晚通頂做起又試過, 果個moment 真係做唔到咩野濟, 個腦實哂, 然後睇住d 時間慢慢走 :DD
所以我好鬼憎做project :)

沙加 發表於 17-3-2007 23:52:12

原文章由 nwcwa 於 17-3-2007 23:46 發表

我好似見到27x左右但唔firm

仲有呀沙加~
得閒都幫我留意下天琴丫好嗎?:D oh...個次煙 point 無乜舖開, d個價係在 2/F 好多神話那間見到, 佢隻卡隆炒到39x 無牌, 嚇親我 :sad:
no problem, 我不買也會幫你留意, 仲有, 記得上次 toys show 好多大大用20x買了天琴, 唔知今次有無 :)

gackthk 發表於 17-3-2007 23:52:22

原文章由 Infinity 於 17-3-2007 11:44 PM 發表
各位大大好:shy:
小弟初到貴景:)睇到各位大大的放毒....
本某很想投坑一起玩…可惜…
:ice::die::die::die:

本某今天很後悔....見到終極冰河$@))沒有入到:sad:
究竟現在是什麼價?!
…還有本某想找回白羊… ...

你好呀
歡迎自投神網....:DD

@))入唔到唔洗後悔
大部份既shop開始都做呢個價

白羊..............再版
就真係唔清楚tim.....因為入左....無咩留意再版
可以問下未買既35仔:DD

gackthk 發表於 17-3-2007 23:52:56

原文章由 nwcwa 於 17-3-2007 11:50 PM 發表

成日冇蒲頭攪咩呀你~
具 神 哥:DD

具 神 哥...............咩具呀:shy:

nwcwa 發表於 17-3-2007 23:54:03

原文章由 沙加 於 17-3-2007 11:52 PM 發表
oh...個次煙 point 無乜舖開, d個價係在 2/F 好多神話那間見到, 佢隻卡隆炒到39x 無牌, 嚇親我 :sad:
no problem, 我不買也會幫你留意, 仲有, 記得上次 toys show 好多大大用20x買了天琴, 唔知今次有無 :)
上次時間唔岩冇去到...
今次一定要去呀!!!:*:*:*

同埋講開又講,呢排ins point真係成日都好多鋪冇開...6:00~7:00都未開:die::cool::no:

沙加 發表於 17-3-2007 23:54:53

原文章由 nwcwa 於 17-3-2007 23:49 發表

沙加儀態萬千,唔應該同佢一般見識:shy::) 你講到我好似女人 =.=D女人成日以為自己好lady , 又D男人就哂佢地
:cool:

toysfans2000 發表於 17-3-2007 23:55:25

原文章由 gackthk 於 17-3-2007 11:52 PM 發表

玩具!!!!!!!:blame:
你又想比人封殺:blame::blame::blame:

nwcwa 發表於 17-3-2007 23:56:13

原文章由 gackthk 於 17-3-2007 11:52 PM 發表

你好呀
歡迎自投神網....:DD

@))入唔到唔洗後悔
大部份既shop開始都做呢個價

白羊..............再版
就真係唔清楚tim.....因為入左....無咩留意再版
可以問下未買既35仔:DD
小弟就係35仔:shy::shy:
我都係岩岩開始行呢條神話路:die::cool:

白羊處女再版4月:shiny:
20x的冰河ok啦~不過好多地方都得

nwcwa 發表於 17-3-2007 23:56:42

:blame::blame::blame:
唔好迫我出終極奧義!

nwcwa 發表於 17-3-2007 23:57:05

原文章由 沙加 於 17-3-2007 11:54 PM 發表
你講到我好似女人 =.=D女人成日以為自己好lady , 又D男人就哂佢地
:cool:
:*:*:*

不過算啦...

沙加 發表於 17-3-2007 23:57:37

原文章由 kartret 於 17-3-2007 23:51 發表

雖然我f.5 但呢d 經驗我都有唔少 :DD
比人罵又試過, 對方仲係好fd 但又沒咩貢獻既人
deadline 前一晚通頂做起又試過, 果個moment 真係做唔到咩野濟, 個腦實哂, 然後睇住d 時間慢慢走 :DD
所以我好鬼憎做pro ... 唉! 最幣我個 group 得我一個男, d 女推哂d 唔好做ge 俾我, 又話我唔就佢地... :no:
頁: 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 [515] 516 517 518 519 520 521 522 523 524
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區